طرز تهیه کیک کاکائویی خیس خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

این آموزش با یک دنیا عشق تقدیم نگاه های پر از مهرتون😍❤️🥹
مواد لازم کیک کاکائویی خیس خانگی
برای قالب۲۵ سانت:
تخم مرغ ۶ عدد
شکر:۲۴۰ گرم
شیر:۱۵۰ گرم
پودرکاکائو:۴۵ گرم
آرد:۲۲۵ گرم
نمک:یک پینچ
روغن مایع:۱۳۵ گرم
وانیل:۱ق چ
پکینگ پودر:۱ ق چ
دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ تا۵۵ دقیقه
طرز تهیه کیک کاکائویی خیس خانگی
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن حدوده ده دقیقه هم بزنید تا کرمی و حجیم شود سپس روغن مایع و پودرکاکائو را که با هم ترکیب کرده اید را به مواد تخم مرغی اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود و بعد مواد خشک که شامل آرد و پکینگ پودر و نمک را که از قبل باهم الک کرده اید را طی سه مرحله به مواد اضافه کرده و فولد کنید تا مایع کیک یکدستی داشته باشین
بعد از اینکه از فر خارج کردین کیک را از قالب جدا کرده کاغذ روغنی راهم جداکنید و کیک را برش بزنید و با سیخ چوبی سوراخ هایی روی سطح کیک ایجاد کنید و دوباره داخل قالب بچینیدو اجازه بدین کیک خنک شود.
مواد لازم سس شکلاتی:
شیر:۳۷۰ گرم
شکر:۹۰ گرم
روغن:۱۱۰ گرم
شیرعسلی:۲ قاشق غذاخوری(قابل حذف)
پودرکاکائو:۲۵ گرم
شکلات تلخ یا شیری:۱۲۰ گرم
طرز تهیه سس شکلاتی:
تمام مواد را به غیر از شکلات با هم ترکیب کرده و روی حرار بذارید تا به دمای جوش برسد
سپس حرارت را خاموش کرده و شکلات ها را اضافه کنین و هم بزنین تا شکلات کاملا حل شود سپس اجازه دهید از داغی بیوفتد.
🥮نکته مهم:
سس شکلاتی باید گرم باشد و کیک باید خنک باشد
سس شکلاتی گرم را روی کیک خنک ریخته و اجازه دهید چندساعت در یخچال استراحت کند تا سس کامل در کیک نفوذ کند
سپس کیک را به ظرف سرو انتقال دهید و تزیین کنید😍
🥮🥮🥮با اطمینان درست کنید و لذت ببرید❤️😍