طرز تهیه کیک گردویی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

یکی از شما عزیزان گفت یک کیک خوشمزه آسون با مواد در دسترس به ما آموزش بده 😍این کیک تقدیم شما عزیزان
یک کیک خوشمزه خوش بافت 😍😍😍
این کیک رو بهتره در قالب میان تهی بپزید ولی اگر ندارید من در قالب های مافین برای مدت ۲۵دقیقه یا نصف مقدار دستور در قالب پاند کیک نیز توصیه میکنم برای قالب پاند کیک زمان ۴۰الی ۴۵دقیقه
مواد لازم کیک گردویی خانگی
ارد ۴۰۰گرم
کره ۱۵۰گرم هم دمای محیط
روغن مایع ۸۰گرم
تخم مرغ ۴عدد
شیر یک پیمانه
بیکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
دارچین ۱قاشق چایخوری
شکر سفید ۱۳۰گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰گرم
✅مواد میانی
گردو خرد شده ۶۰گرم
دارچین یک قاشق چایخوری
شکر قهوه ای ۵۰گرم
طرز تهیه کیک گردویی خانگی
ابتدا روغن وکره را هم بزنید تا بافتش باز بشه
شکرها روافزوده وهم بزنید تا رنگش روشن شود(بین سه تا پنج دقیقه)
تخممرغ ها را دانه دانه اضافه کنید وهر تخم مرغ را سی ثانیه هم بزنید
با تخم مرغ اخر وانیل را اضافه کنید
مواد خشک را با هم ترکیب کنید
یکسوم ار مواد خشک را برا روی مواد الک کرده ،نیمی از شیر را ریخته ،مجدد یکسوممواد خشک،باقی مانده شیر ودر انتها یک سوم اخر مواد خشک
قالب میان تهی را که کاملا با اسپری جدا کننده یا روغن جدا کننده چرب کردید وارد پاشی مرده در فریز قرار دادید بیاورید نیمی از مواد کیک را ریخته،مواد میانی را با هم ترکیب کنید ریخته ومجدد مواد کیک را ریخته در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵فر برقی و۱۸۰فر گازی به مدت ۵۰الی ۶۰دقیقه (دقت کنید در صورت تغییر قالب زمان شما فرق میکنه)
🌹نوش جان