طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه كباب موهامورا لبناني محمره خوشمزه و مجلسی (بسیار ساده)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

خب بريم سراغ تهيه يه كباب خوشمزه لبناني كه طرز تهيه ش يخورده متفاوت ولي فوق العاده خوشمزست😍

مواد لازم كباب موهامورا لبناني محمره

گوشت چرخكرده ٣٥٠ گرم
پياز ١ عدد
نمك و فلفل ميزان لازم
دارچين نصف قاشق چايخوري
جعفري ٢ قاشق غذاخوري
سس موهامارا ٢ قاشق غذاخوري(طرز تهيه آخر دستور)

مواد لازم سس موهامارا:

فلفل دلمه قرمز ٢ عدد
سير ٢حبه
گردو ٤٠ گرم
رب انار ١/٥ قاشق غذاخوري
زيره سبز ١/٤ قاشق چايخوري
پياز نصف يك عدد كوچك
روغن زيتون ١/٥ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم
پاپريكاي دودي نصف قاشق چايخوري

طرز تهیه كباب موهامورا لبناني محمره

پياز و جعفري را كاملا ساطوري كنيد و سپس بهش گوشت و ادويه را اضافه و كاملا ورز بديد تا كاملا باهم مخلوط بشن،بعد دو قاشق غذاخوري سس موهامارا را به گوشت اضافه كنيد و دوباره ورز بديد(من يه قاشق زدم و يه قاشق و نگه داشتم كه به عنوان سس جداگانه گذاشتم كنار غذام سرو كنم) بعد مواد گوشتي رو براي راحتي بين دونايلون گذاشته و بادست فرم كباب بديد هر چند تا كباب كه شد ؛ سپس تو يخچال بزاريد تا خودش و بگيره ،سپس تو تابه كباب يا سرخ كنيد و در كنارش هم گوجه كبابي و پياز و جعفري و سماق و برنج زعفراني ،امتحانش كنيد😋😋🙌🏻

طرز تهیه سس موهامورا محمره

ابتدا فلفل دلمه اي ها را كبابي ميكنيم در فر يا روي اجاق گاز تا جايي كه پوست آنها كاملا سياه شود و بعد از پخت كامل پوست و هسته و سر آن را جدا كرده تا فقط گوشت آن باقي بماند،سپس در غذاساز(گوشت فلفل دلمه اي هاي كبابي،سير،گردو،روغن زيتون،زيره،پياز،رب انار،نمك و فلفل ) را اضافه كرده و ميكس ميكنيم سپس در بخچال گذاشته تا كاملا خنك شود سپس به گوشت اضافه كنيد،
پ ن:مقداري سس رو توي كاسه رويختم تا ببينيد عزيزانم🙌🏻

‫0/5 ‫(0 نظر)

7 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا