طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه كيک كشمش و گردو خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

خب فردا به اميد خدا ماه رمضان شروع ميشه و عكس غذاها ميمونه براي بعد از افطار تا شرمنده دوستان عزيزي كه روزه دار هستن نشيم،خيلي دوستتون دارم اين كيك عصرانه با عشق تقديم به شما دوستاي عزيزم♥️

مواد لازم كيک كشمش و گردو خانگی

تخم مرغ ۲ عدد
شکر یک لیوان
کره ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخورى
آرد یک و نیم لیوان
شیر نصف لیوان
کشمش ریز ۷۰ گرم
گردوی خرد شده ۷۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخورى

طرز تهیه كيک كشمش و گردو خانگی

کره نرم شده و شکر را با همزن برقی می زنیم تا سفید شده وشکر داخل آن حل شود،بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و به همراه وانیل هم می زنیم.سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه می کنیم. کم کم شیر را هم اضافه كرده و مخلوط می کنیم.در آخر گردو و (كشمش را در مقداري آرد بغلتانيد)را اضافه می کنیم و هم می زنیم.قالب مورد نظر را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را داخلش می ریزیم و داخل فر، که آن را از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت می پزیم.
پ ن: اينجا فقط يه نكته بگم راجع به گنبدي شدن كيك هاتون وقتي مواد را ميريزيد چند بار قالب كيك را به زمين بكوبيد تا هواي داخل مواد كيكتون خارج بشه اينطوري هوايي وجود نداره كه بخواد كيكتون گنبدي بشه

‫0/5 ‫(0 نظر)

10 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا