مافین هات داگ (مرحله به مرحله)

“`html
مافین هات داگ
مافین هات داگ یک میانوعده خوشمزه و محبوب است که با ترکیب نان و هات داگ درست میشود. این مافین از نان نیمه شیرین تهیه میشود و ترکیب آن با هات داگ باعث ایجاد پیشغذایی جدید و خوشمزه میگردد. شما میتوانید این پیشغذا را با سس قرمز یا سسهای دلخواه خود سرو کرده و از طعم آن لذت ببرید.
از دیگر پیشغذاهای خوشمزه و پرطرفدار میتوان به اشترودل هات داگ، نان ذرت با هات داگ، ساندویچ هات داگ با پنیر، رول استیک، مرغ کنتاکی، کاسرول سوسیس، اسپاگتی سوسیس و… اشاره کرد.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
آرد: | ۱ فنجان |
آرد ذرت: | ۱ فنجان |
هات داگ: | ۳ عدد |
شکر: | نصف فنجان |
تخممرغ: | ۲ عدد |
کره: | ۳ قاشق غذاخوری |
باترمیلک: | ۱ فنجان |
جوش شیرین: | نصف قاشق چایخوری |
نمک: | نصف قاشق چایخوری |
مراحل پخت مافین هات داگ
در ابتدا کره را در یک کاسه روی حرارت ذوب کنید.
سپس آن را در یک ظرف دیگر بریزید و کمی صبر کنید تا خنک شود.
شکر و تخممرغ را به کره اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس باترمیلک را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
در یک ظرف دیگر، آرد، آرد ذرت، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
نصف این مخلوط را به مواد کره اضافه کرده و هم بزنید.
سپس باقیمانده مخلوط آرد را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
اجاق را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
قالب مافین را با کمی روغن چرب کنید.
سپس از خمیر آمادهشده در داخل قالب بریزید.
هات داگها را به اندازههای ۲ سانتیمتر برش زده و در وسط هر خمیر یک تکه هات داگ بگذارید.
سپس قالب مافین را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شود.
منبع : سرزمین غذا