مرغ کنتاکی kfc : دستور تهیه مرغ سوخاری به روش کی اف سی (مرحله به مرحله)

“`html
چگونه میتوان مرغ KFC واقعی درست کرد؟
حتما همه شما مرغ سوخاری درست کردهاید، اما آیا مزه آن به سوخاریهایی که از بیرون تهیه میکنید شبیه بوده است؟ دستور تهیه مرغ KFC واقعی در این مقاله توضیح داده شده است. با ما همراه شوید.
دستور تهیه مرغ سوخاری کی اف سی به همراه سیب زمینی
این نماد بزرگترین رستوران فست فود زنجیرهای در دنیا، البته بعد از McDonald’s، است که شعبه مرکزی آن در شهر لوئیزویل ایالت کنتاکی آمریکا قرار دارد.
KFC: Kentucky Fried Chicken کی اف سی مخفف عبارت جوجه سوخاری کنتاکی است و طبق برآورد آمارها، تا سال 2011 در 105 کشور به تعداد 17000 شعبه داشته است.
دستور تهیه مرغ سوخاری کنتاکی
مواد لازم برای تهیه کنتاکی KFC
- مرغ 1400 گرم
- شیر کرهای 240 میلی لیتر (1 فنجان)
- تخم مرغ بزرگ 1 عدد
- آرد چند منظوره 200 گرم (2 فنجان)
- روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
- ادویهها
- نمک 2/3 قاشق غذاخوری
- آویشن 1/2 قاشق غذاخوری
- جعفری خشک 1/2 قاشق غذاخوری
- ارگانوی خشک 1/3 قاشق غذاخوری
- پودر کرفس 1 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا 3-4 قاشق غذاخوری
- پودر سیر 2 قاشق غذاخوری
- پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل سفید 1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه مرغ سوخاری
همه ادویهها شامل نمک، پودر سیر، پودر کرفس، آویشن خشک، جعفری خشک، ارگانوی خشک، خردل خشک، پودر فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر زنجبیل و پودر فلفل سفید را در غذاساز بریزید و غذاساز را روشن کنید تا همه چیز مخلوط و یکدست شود.
میکس کردن ادویهها
یک ظرف بزرگ انتخاب کنید که بتوانید یک تکه سینه یا ران مرغ در آن جا بدهید. آرد را در ظرف بریزید، سپس ادویهها را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.
مخلوط کردن آرد و ادویهها
یک ظرف بزرگ دیگر بردارید و تخم مرغ را در آن بشکانید. شیر کرهای را به تخممرغ اضافه کرده و هم بزنید تا همه چیز به خوبی مخلوط شود.
مخلوط شیر و تخممرغ
سعی کنید مرغی به وزن حدود ۱۴۰۰ گرم انتخاب کنید و آن را به ۱۰ تکه تقسیم کنید. یک مرغ کامل شامل ۲ بال، ۲ کتف، ۲ ران و ۲ سینه است که با تقسیم سینهها به دو قسمت، ۱۰ تکه مرغ خواهید داشت.
همچنین میتوانید بسته به سلیقه خود یا فقط از ۱۰ تکه سینه مرغ یا ۱۰ تکه ران مرغ استفاده کنید. بعد از اینکه پوست تکههای مرغ را جدا کردید، آنها را ۲۰ تا ۶۰ دقیقه در مخلوط شیر و تخممرغ بگذارید تا طعمدار شوند. اگر وقت کم دارید، ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هم مناسب است، اما هر چه بیشتر بماند، طعم بهتری به خود میگیرد.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید. اگر در فصل گرم هستید، مرغ را در یخچال قرار دهید تا خراب نشود، اما اگر در فصل سرد هستید، میتوانید آن را در دمای اتاق بگذارید. بعد از ۱۰ تا ۳۰ دقیقه از یخچال خارج کنید تا به دماي اتاق برسد، چون وقتی مرغ سرد باشد، موقع سرخ کردن روغن را سرد میکند.
مرینیت کردن مرغ
هر تکه مرغ را از مخلوط شیر و تخممرغ خارج کرده و در مخلوط آرد و ادویه بغلطانید تا تمام آن به خوبی آغشته شود. سپس آنها را در یک سینی قرار دهید.
پوشاندن مرغ با آرد و ادویه
اجازه دهید تکههای مرغ…
“““html
مرغ را به مدت ۵ دقیقه در سینی بگذارید تا استراحت کند. اگر قسمتی از آن به آرد آغشته نشده بود، با آرد بپوشانید.
استراحت دادن مرغ
یک قابلمه یا تابه عمیق را تا ۱۳ سانتیمتر با روغن پر کنید. روغن باید به اندازهای باشد که تکههای مرغ در آن شناور شوند. برای سرخ کردن، از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید که به حرارت بالا مقاوم باشد.
ریختن روغن در تابه
قابلمه یا تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا دمای روغن به ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتیگراد برسد. ممکن است چند دقیقه طول بکشد تا روغن گرم شود. میتوانید با یک دماسنج مخصوص یا با فرو کردن یک قاشق چوبی در روغن بررسی کنید؛ اگر روغن به دما رسیده باشد، حبابهایی دور قاشق ظاهر میشود.
چک کردن دمای روغن
زمانی که روغن داغ شد، تکههای مرغ را در آن قرار دهید. برای سرخ کردن تکههای ران و سینه حدود ۱۲ تا ۱۴ دقیقه و برای کتف و بال حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه زمان نیاز دارید.
سرخ کردن تکههای مرغ
- دمای تکههای مرغ باید حدود ۷۴ درجه سانتیگراد باشد. اگر دما کمتر باشد، روغن سرد میشود.
- عمق روغن باید به اندازهای باشد که تکههای مرغ کاملاً در آن شناور شوند و نیازی به برگرداندن نباشد.
- پس از سرخ شدن، تکههای مرغ را با یک چنگال از روغن خارج کنید و روی توری خنککننده بگذارید تا دمای محیط را به خود بگیرند.
- برای جلوگیری از کثیف شدن محیط آشپزخانه، یک سینی زیر توری خنککننده قرار دهید تا روغن اضافی در سینی بریزد.
- هرگز مرغ سوخاری کنتاکی را روی دستمال کاغذی نگذارید؛ زیرا بخار داخل مرغ مانده و باعث نرم شدن آن میشود.
پس از اینکه مرغ به دمای محیط رسید، آماده سرو است. میتوانید مرغ سوخاری کنتاکی را با سیبزمینی سرخ کرده و سس کچاپ نوش جان کنید.
لذت آشپزی با رضیم :
آیا مضرات خوردن کتف و بال مرغ را میدانید؟
دستور تهیه مرغ شکم پر + سس مخصوص
دستور تهیه مرغ ناردونی ترش و ملس
گردآوری شده مجله رضیم
مریم امینی