معرفی ۴ برنج عطری ایرانی پر طرفدار با پخت عالی

در بین انواع برنج ایرانی، بعضی به خاطر عطر و بوی خاص و خوشایندشون، جایگاه ویژهای در سفرههای ایرانی دارند. این برنجها که به “برنج معطر” معروفند، با عطر خوب خود، هر وعده غذا رو به یک تجربه لذتبخش تبدیل میکنند.
در این قسمت از رضیم بلاگ میخواهیم به شما چند مورد از محبوبترین انواع برنجهای عطری ایرانی رو معرفی کنیم.
انواع برنج عطری ایرانی
در ادامه، میخواهیم چند تا از بهترین و خوشعطرترین برنجهای عطری ایرانی رو معرفی کنیم.
۱- برنج هاشمی
اگر به دنبال خوشعطرترین و خوشپختترین برنج ایرانی هستید، هاشمی شمال واقعاً گزینهای عالی برای شماست. این برنج در زمینهای حاصلخیز لاهیجان و آستانه اشرفیه کشت میشه و ساقههای بلندی داره. چون در برابر آفات مقاومه، به سمپاشی کمتری نیاز داره و به همین خاطر، هاشمی به محصولی سالم و ارگانیک تبدیل میشه که علاوه بر طعم و عطر خوبش، از سلامتی بیشتری هم برخورداره.
بیشتر بخوانید: مقایسه برنج سفید با برنج قهوهای
۲- برنج دم سیاه
برنج دم سیاه یکی از نادرترین و گرانترین برنجهای معطر ایرانیه که در زمینهای حاصلخیز شمال کشور، خاصه رشت، لاهیجان و آستانه اشرفیه کشت میشه. به خاطر ریشک سیاه رنگش، به این نام معروف شده.
کشت این برنج خیلی سخت و با نتیجهی کم انجام میشه که این هم یکی از دلایل قیمت بالاشه. اما عطر و طعم عالی و پخت خوبش، طرفداران زیادی رو جلب کرده.
بیشتر بخوانید: بهترین روش پخت برنج دم سیاه
۳- برنج علی کاظمی
برنج علی کاظمی از جلگههای غربی گیلان به خاطر عطر و طعم خوب و پخت عالیاش معروفه. این برنج در شهرهایی مثل رشت، فومن، ماسوله، صومعه سرا، تالش و شفت کشت میشه و در سراسر ایران به عنوان یکی از بهترین برنجهای معطر شناخته میشه.
برنج علی کاظمی نسبت به هاشمی و دم سیاه کمی درشتتره و بعد از پخت، ظاهر استخوانی و مجلسی نداره. اما این موضوع هیچ چیزی از کیفیت و طعم خوبش کم نمیکنه و این برنج رو به انتخاب مناسبی برای استفاده روزمره تبدیل میکنه.
۴- برنج طارم
برنج طارم محلی فریدونکنار یکی از معطرترین و باکیفیتترین برنجهای مازندران به حساب میاد و قدمت زیادی داره. این برنج جزو بهترین نوعهای برنج ایرانی محسوب میشه. هرچند دانههای برنج طارم محلی فریدونکنار از برنج هاشمی و علی کاظمی کوچکترند، اما پخت و عطر و طعمش واقعاً بینظیره.
بیشتر بخوانید: برنج طارم؛ بررسی کامل خصوصیات و ویژگیهای آن
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، انواع برنج عطری ایرانی رو معرفی کردیم. هر کدوم از این برنجها ویژگیها و طعم خاص خودشون رو دارن و در نهایت انتخاب شما به سلیقه و ذائقهتون بستگی داره. امیدواریم این مطلب به شما در انتخاب برنج دلخواهتون کمک کنه.