مکانهای تفریحی و تاریخی جهان

معرفی ۷ دسر و بستنی خوشمزه در هنگام سفر به ایتالیا (+ تصاویر)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

از بستنی و دسرهای ایتالیایی در تابستان در تور ایتالیا لذت ببرید

غذاهای ایتالیایی در سراسر دنیا شهرت زیادی دارند و بیشتر مردم فرهنگ‌های مختلف غذاهای محبوب ایتالیایی مانند پیتزا و پاستا را در سفر به ایتالیا امتحان کرده‌اند. اما بجز این غذاهای خوشمزه، دسرها و شیرینی‌های متنوعی نیز وجود دارد که به همان اندازه مشهور و محبوب هستند. اگر قصد دارید به ایتالیا سفر کنید، حتماً این دسرهای خوشمزه را بچشید.

دسر تیرامیسو | Tiramisu

شاید نام تیرامیسو را شنیده‌اید و یا حتی آن را امتحان کرده‌اید. این دسر یکی از معروف‌ترین دسرهای ایتالیایی است و در تور ایتالیا نیز بسیار محبوب به شمار می‌آید. تیرامیسو به راحتی تهیه می‌شود و به همین خاطر طرفداران زیادی دارد. این دسر به معنی “منو بالا ببر” است و نامش به زیبایی و طرز خوردن آن اشاره دارد. تیرامیسو برای اولین بار در سال 1960 در شهر ترویزو تهیه شد و امروزه در انواع مختلف و با طعم‌های مختلف مانند توت فرنگی یا نوتلا سرو می‌شود.


دسر خامه پانا کوتا | Panna Cotta

پانا کوتا | Panna Cotta بستنی ایتالیایی

این دسر به معنای “خامه پخته شده” است زیرا از شکر، خامه و ژلاتین تهیه می‌شود. پانا کوتا یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای ایتالیایی به حساب می‌آید و هر کس که یک بار آن را در تور ایتالیا بچشد، حتماً عاشقش می‌شود. گاهی اوقات به این دسر رنگ‌های مختلف خوراکی اضافه می‌کنند یا حتی قهوه و کاکائو می‌زنند تا جلوه‌های قشنگ‌تری بگیرد. این دسر باید به قدری غلیظ باشد که وقتی جابه‌جا می‌شود، مانند ژله تکان بخورد. اگر به ایتالیا رفتید، حتماً این دسر را امتحان کنید.


دسر تارتوفو | Tartufo

دسر تارتوفر| Tartufo

تارتوفو در واقع بستنی نیست، بلکه یک دسر یخ زده است. داستان ساخت این دسر بسیار جالب است. در ناحیه کالابریا، یک شهر کوچک به نام پیزو وجود دارد. این دسر برای اولین بار زمانی ابداع شد که شاه ویتوریو امانوئل دوم در یک مراسم عروسی سلطنتی شرکت کردند و تعداد زیادی از مردم در این مراسم حضور داشتند. از آنجایی که فنجان‌های کافی برای سرو دسر وجود نداشت، سرآشپز تصمیم گرفت بستنی‌ها را با شکلات پوشش دهد و سپس آن‌ها را بگذارد تا یخ بزند و بعد در بشقاب سرو کند. به این ترتیب، یک دسر خوشمزه به وجود آمد. اگر به ایتالیا سفر کردید، این دسر را تجربه کنید.


جلاتو بستنی ایتالیایی | Gelato

جلاتو دسر یخ زده و بستنی ایتالیایی | Gelato

بدانید که “بستنی ایتالیایی” به معنای واقعی بستنی نیست. در واقع جلاتو یک نوع دسر یخ زده است که مانند بستنی چربی ندارد و طعم و بافتی خاص دارد و در ایتالیا بسیار محبوب است.“`html

و سفت تر و خوشمزه تر است. این دسر یکی از معروف ترین دسرهاست. اضافه بر این، در سفر به ایتالیا به راحتی در کوچه و خیابان‌ها پیدا می‌شود. این جلاتو ها در قیف نونی سرو می‌شوند و برای هر سلیقه ای؛ رنگ و طعم‌های متفاوت دارند. علاوه بر طعم‌های معمولی مانند وانیلی و کاکائویی، طعم‌های خاصی مثل بابونه و اسطوخودوس و همچنین طعم‌های گیاهی نیز تهیه می‌شوند.


دسر زابایون | Zabaione

دسر زابایون | Zabaione

زابایون یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین دسرها به شمار می رود که می توان آن را به شکل سرد یا گرم سرو کرد. مواد اصلی آن زرده تخم مرغ و شکر به همراه چند ماده دیگر است. به خاطر قوام شل و نرمش، گاهی آن را به عنوان نوشیدنی سرو می‌کنند، اما معمولاً با میوه‌های مختلف فصل میل می‌شود. این دسر در قرن 15 اختراع شد و تا امروز آن را با میوه و بیسکوییت سرو می‌کنند.


دسر کیک کاساتا | Cassata

دسر بستنی کاساتا | Cassata

کاساتا که مخترع آن شهر سیسیل است، رنگ سبز و طعم دلچسبی دارد. این دسر در اندازه‌های مختلف وجود دارد و یکی از دسرهای محبوب در تور ایتالیا به حساب می‌آید. در سیسیل معمولاً از لیمو، ریکوتا، پنیر و بادام تهیه می‌شود، اما در برخی مکان‌ها از شکلات نیز استفاده می‌کنند. این دسر در ایتالیا معمولاً در مراسم عروسی و جشن‌ها سرو می‌شود و معمولاً با شکلات یا میوه‌های فصل تزئین می‌شود.

معرفی ۷ دسر و بستنی خوشمزه در هنگام سفر به ایتالیا (+ تصاویر)

دسر بستنی کانولی | Cannoli

دسر بستنی کانولی | Cannoli

خوردن کانولی بسیار خوشمزه است و این دسر نیز مختص سیسیل است. کانولی به شکل لقمه‌ای سرو می‌شود که از نوعی خمیر تهیه شده و داخل آن با ریکوتای شیرین و تکه‌های میوه یا شکلات پر شده است و معمولاً روی آن کمی پودر قند می‌پاشند. دو نوع کانولی معروف وجود دارد: یکی با طعم پسته و دیگری با طعم شکلات.

separator line

شما می‌توانید از مزایای سفر به ایتالیا در تابستان بهره‌مند شوید.

سفر به ایتالیا در تابستان یادآور فصل گرما، میوه‌های رنگارنگ، بستنی، شنا، دریا، آفتاب گرفتن، تعطیلات و سفرهای دسته‌جمعی و خانوادگی است. در این فصل برای فرار از گرما می‌توانیم یک جای خنک را انتخاب کنیم و از روزهای آفتابی تور تابستان لذت ببریم.

تور تابستانه سفر به ایتالیا

در ایران باستان نیز جشن بزرگی در میان تابستان به نام جشن چله تابستان یا چله تموز وجود داشت که از اول تیرماه آغاز شده و تا 10 مرداد ادامه داشت. در این دوره، جشن‌های مختلفی برگزار می‌شد. در تقویم باستانی ایران، بعد از نوروز، این دوره به دو چهل روز تقسیم می‌شد: چهل روز اول چله معتدل و چهل روز دوم که شامل گرم‌ترین روزهای سال است، چله تموز نامیده می‌شود.

آژانس مسافرتی سام سیر با دارا بودن کادری حرفه‌ای و بهترین پیشنهادات، می‌تواند در زمینه خرید بلیط‌های سفر برای نوروز و تور تابستان به شما خدمات انجام دهد. شما می‌توانید به صورت گروهی یا انفرادی تعطیلات تابستان خود را برنامه‌ریزی کنید و از آژانس سام سیر برای مشاوره و برنامه‌ریزی استفاده کنید و از تورهای انفرادی و گروهی آن بهره‌مند شوید.

منبع: تور ایتالیا

سایت رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا