مواد لازم و آموزش آش شوربا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش آش شوربا
آش شوربا یکی از آشهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به درمان بیماران کمک میکند. برای یادگیری طرز تهیه کامل این آش خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۸ نفر | |
سبزی آش | ۵۰۰ گرم |
گوشت گوسفند با استخوان | ۶۰۰ گرم |
دنبه گوسفند | ۱۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۵ عدد |
برنج نیم دانه | یک و نیم پیمانه |
نخود | نصف پیمانه |
عدس | یک سوم پیمانه |
ماش | یک سوم پیمانه |
بلغور گندم | یک سوم پیمانه |
زردچوبه | ۲ قاشق مربا خوری پر |
فلفل سیاه | ۱ قاشق مربا خوری سر صاف |
نمک | به مقدار لازم |
آموزش آش شوربا
مرحله اول
برای شروع تهیه آش شوربا، از شب قبل نخود و لوبیا چیتی را در یک کاسه آب بخیسانید و بگذارید خیس بخورند. برای جلوگیری از نفخ حبوبات، هر چند ساعت یک بار آب کاسه را عوض کنید.
مرحله دوم
سپس ماش، عدس، برنج و بلغور گندم را در یک کاسه دیگر بخیسانید و به مدت ۲ ساعت بگذارید بماند. حالا، گوشت، دنبه، لوبیا و نخود را در یک قابلمه قرار دهید و سه عدد پیاز را ریز خرد کنید.
مرحله سوم
پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و چند لیوان آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا حبوبات و گوشت بپزند. در این مرحله برنج، ماش، عدس و بلغور گندم را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
مرحله چهارم
در این مرحله سبزیهای آش (شامل تره، جعفری، گشنیز و برگ چغندر یا اسفناج) را به صورت درشت خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. چند لیوان آب دیگر بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
مرحله پنجم
پس از اینکه مخلوط …
“““html
گوشت و حبوبات را به خوبی پختهایم. حالا نصف مواد را داخل قابلمه میریزیم و باقیمانده را با استفاده از غذاساز میکس کرده و به صورت پوره در میآوریم. سپس این پوره را به قابلمه اضافه میکنیم. حالا باید آش را به آرامی هم بزنیم تا غلیظ و کشدار شود.
مرحله ششم
در این مرحله باقیمانده پیازها را به صورت خلالی برید کرده و یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن اضافه میکنیم. سپس پیازها را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و سرخ میکنیم.
مرحله هفتم
سپس پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا بطور یکنواخت در آش پخش شود. در نهایت وقتی که آش کاملاً جا افتاد، آن را در ظرف دلخواه میریزد و به سلیقه خود تزیین کرده و سرو میکنیم.