مواد لازم و آموزش آش عدس ترش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش آش عدس ترش
آش عدس ترش یکی از انواع آشهای خوشمزه و سبک است که برای پذیرایی عصرانه در روزهای گرم تابستان مناسب میباشد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه آش عدس ترش، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج نیم دانه | ۱ پیمانه |
عدس | ۱ پیمانه |
گشنیز تازه | ۴ پیمانه |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
تره | ½ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
سیر | ۴ حبه بزرگ |
آبغوره | ۱ پیمانه |
نعنا خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
باقالی تازه | ۱ پیمانه |
آب قلم | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و پودر تخم گشنیز | به مقدار کافی |
آموزش آش عدس ترش
مرحله اول
برای تهیه آش عدس ترش خوشمزه، ابتدا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع به تابه اضافه کنید تا گرم شود.
مرحله دوم
حالا پیازها را به تابه اضافه کنید و آنها را تفت بدهید تا نرم و شفاف شوند. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا پیازها سرخ شوند. سپس سیر را نیز به تابه اضافه کنید…
“““html
را به صورت ریز رنده میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، سیر رندهشده را به تابه اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه تفت میدهیم تا عطرش آزاد شود. سپس نعنا خشک را به تابه اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، تابه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله چهارم
حالا آب قلم را همراه با برنج شستهشده در یک قابلمه مناسب میریزیم و آن را روی حرارت زیاد میگذاریم تا جوش بیاید. وقتی آب قلم جوش آمد، عدس را که شستهایم، به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
اجازه میدهیم عدس به مدت ۳۰ دقیقه در آب قلم بجوشد تا کاملاً پخته و نرم شود. سپس اسفناج را به همراه تره، گشنیز و باقالی شسته و در یک آبکش میریزیم تا آب اضافیشان خارج شود.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان، مخلوط پیاز داغ و سیر را به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم دوباره به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد. بعد از ۳۰ دقیقه، اسفناج، تره و گشنیز را به دلخواه خرد کرده و به همراه باقالی به قابلمه میافزاییم.
مرحله هفتم
حالا حرارت را روی کمترین شعله گذاشته و اجازه میدهیم آش بجوشد تا کاملاً پخته و جا بیفتد. در پایان پخت، آبغوره را به قابلمه اضافه کرده و بعد از چند دقیقه، آش را با نعنا داغ و سیر داغ سرو میکنیم. نوش جان.