مواد لازم

مواد لازم و آموزش استیک بوقلمون برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش استیک بوقلمون

استیک یک غذای محبوب و جهانی است که معمولاً از گوشت گریل شده یا کبابی تهیه می‌شود. بوقلمون یکی از انواع گوشت‌های سالم و خوشمزه است که بخاطر خواص مفیدش طرفداران زیادی دارد. بخش سینه بوقلمون، گوشتی کم‌چرب و لطیف است که به راحتی آماده می‌شود. در این دستور، ما سینه بوقلمون را با سیر، قارچ و سس سویا می‌پزیم و آن را کنار سالاد سبزیجات سرو می‌کنیم. این غذا به دلیل کم بودن روغن، یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک وعده سالم و رژیمی هستند. برای دیدن مراحل تهیه استیک بوقلمون، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سیر ۴ حبه
نمک و فلفل به مقدار کافی
سینه بوقلمون نصف یک عدد
سس سویا ۲ قاشق
آب لیمو تازه ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
خیار ۱ عدد
گوجه ۱ عدد کوچک
کاهو یا کلم سفید به مقدار دلخواه
قارچ ۳ عدد
هویج ۱ عدد کوچک
بروکلی چند گل

آموزش استیک بوقلمون

مرحله اول

برای درست کردن استیک خوشمزه با گوشت بوقلمون، ابتدا سینه بوقلمون را به شکل نازک برش می‌زنیم. این کار باعث می‌شود که گوشت سریع‌تر پخته شود و طعم بهتری بگیرد.

مرحله دوم

در این مرحله، کمی نمک و فلفل روی بوقلمون می‌پاشیم. نمک را کمتر از حد معمول اضافه کنید، چون سس سویا که بعداً استفاده می‌کنیم، خودش نمکی است. وقتی یک طرف گوشت را مزه‌دار کردیم، آن را در یک تابه یا تابه گریل بدون روغن قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا روی طرف دیگر هم نمک و فلفل می‌پاشیم. تابه را روی حرارت متوسط به بالا می‌گذاریم تا سینه‌های بوقلمون کاملاً پخته و گریل شوند. در این حین، می‌توانیم سبزیجات را آماده کنیم.

“`html

خیار را خوب می‌شوییم و به شکل خلالی خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

فلفل دلمه‌ای را نیز شسته، دانه‌های آن را خارج کرده و به طور نازک برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. گوجه‌فرنگی را هم خلالی برش می‌زنیم. می‌توانیم از کاهو یا کلم سفید یا قرمز استفاده کنیم. این‌ها را هم به صورت نوارهای باریک برش می‌زنیم.

مرحله پنجم

کمی زیتون بدون هسته هم به مواد سالاد اضافه کرده و سبزیجات را در کنار ظرف سرو می‌گذاریم. سینه‌های مرغ را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن هم خوب گریل شود. سیرها را پوست کنده و له می‌کنیم و به بوقلمون‌ها اضافه می‌نماییم.

مرحله ششم

قارچ‌ها را هم به صورت کامل اضافه کرده و آب یک لیموی تازه را درون تابه می‌ریزیم. سپس سویا سس اضافه کرده و کمی آب می‌ریزیم و درب تابه را می‌بندیم تا بپزد. وقتی آب بوقلمون‌ها کشیده شد، به آرامی هم می‌زنیم تا هر دو طرف بوقلمون‌ها کبابی شود.

مرحله هفتم

سپس بوقلمون‌ها را از تابه خارج کرده و در ظرف کنار سالاد سرو می‌کنیم. برای اطمینان از پخته شدن استیک‌ها، می‌توانیم با چاقو آن‌ها را برش بزنیم. اگر در وسط استیک گوشت صورتی بود، هنوز کامل پخته نشده است، اما اگر تمام گوشت سفید شده بود، یعنی کاملاً پخته است.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا