مواد لازم و آموزش اسپاگتی با تن ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش اسپاگتی با تن ماهی
اسپاگتی با تن ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در جهان است که دستورهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. اسپاگتی، که ریشه در کشور ایتالیا دارد، در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد. امروز ما میخواهیم این غذا را با تن ماهی درست کنیم که طعمی متفاوت و لذیذ به ما میدهد. این غذا میتواند به عنوان یک وعده ساده برای شام یا نهار سرو شود و به دلیل ظاهر زیبا، گزینه مناسبی برای مهمانیها نیز هست. برای یادگیری تهیه این غذا، ادامه آموزش را بخوانید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
اسپاگتی | 500 گرم |
گوجه فرنگی | 3 عدد بزرگ |
کنسرو تن ماهی | 2 قوطی |
پیاز | 1 عدد متوسط |
لیمو ترش | 1 عدد |
پنیر پیتزا یا موزارلا | 100 گرم |
پنیر پامزان (اختیاری) | 2 قاشق غذاخوری |
پودر سیر و پاپریکا | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
دستور پخت اسپاگتی تن ماهی
مرحله اول
برای درست کردن اسپاگتی تن ماهی، ابتدا کنسروهای تن ماهی را در یک قابلمه قرار میدهیم و تا بالای آنها آب میریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت 20 دقیقه میپزیم تا مطمئن شویم که تن ماهی سالم است.
مرحله دوم
حالا گوجهفرنگیها را شسته و پوست آنها را جدا میکنیم و با رنده، رنده میکنیم. پیاز را هم پوست کنده و به صورت نگینی خرد میکنیم. یک تابه را با حرارت ملایم گرم میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری روغن در تابه گرم کرده و پیازهای خرد شده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم و سبک شوند. سپس کمی زردچوبه روی پیازها میپاشیم و ادامه میدهیم تا پیازها سرخ و طلایی شوند.
مرحله چهارم
در حالی که پیازها سرخ میشوند، یک قابلمه آب پر میکنیم و آن را روی حرارت زیاد میگذاریم. مقداری نمک و کمی روغن به آب اضافه میکنیم و درب قابلمه را میگذاریم تا آب زودتر به جوش بیاید. سپس به پیازها سر میزنیم.
مرحله پنجم
“““html
اگر پیاز به رنگ طلایی درآمد، به آرامی پوره گوجهفرنگی (گوجهفرنگی رندهشده) را به آن اضافه کنید. سپس، مواد را به طور مداوم تفت دهید تا آب آنها کاملاً تبخیر شود.
مرحله ششم
اگر احساس کنید که رنگ پوره گوجهفرنگی خیلی روشن است، در این مرحله که آب گوجهفرنگیها تبخیر شده و در حال سرخ شدن است، میتوانید یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی اضافه کنید. سپس به مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله هفتم
زمانی که آب درون قابلمه در حال جوش است، اسپاگتیها را در آن میریزیم تا نرم و مغزپخت شوند. تن ماهیها را بعد از اطمینان از سالم بودنشان، از آب جوش خارج کرده و درب آنها را باز میکنیم.
مرحله هشتم
سپس تن ماهیها را به تابه حاوی گوجهفرنگیها اضافه میکنیم و بلافاصله پودر پاپریکا، پودر سیر، فلفل و کمی نمک به آن میزنیم. با قاشق چوبی همه مواد را هم میزنیم تا خوب مخلوط و با ادویهها آغشته شوند و عطر خوبی بگیرند.
مرحله نهم
در این مرحله اسپاگتیها را چک میکنیم. اگر نرم و مغزپخت شده بودند، آنها را در آبکش میریزیم و کمی آب سرد روی آنها میگیریم تا به مدت دو دقیقه آب اضافیشان خارج شود.
مرحله دهم
سپس اسپاگتیها را به مخلوط تن ماهی در تابه اضافه میکنیم و مواد را به خوبی هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شوند و سس تن ماهی روی اسپاگتیها به خوبی بپاشد.
مرحله یازدهم
پنیر پیتزا یا موتزاریلا را روی اسپاگتی میریزیم و درب تابه را میگذاریم تا به مدت ده دقیقه با حرارت ملایم پنیر ذوب شود. بعد از گذشت این زمان، اسپاگتی تن ماهی ما آماده است و اکنون میتوانیم تابه را از روی حرارت برداریم و محتویات را در ظرف مورد نظرمان بکشیم.
مرحله دوازدهم
در این مرحله، اسپاگتی را با کمی جعفری خردشده و پنیر پارمیزان تزئین میکنیم. سپس یک لیمو ترش را از وسط نصف کرده و در صورت تمایل، روی اسپاگتی بچکانیم تا طعم خوشمزهتری بگیرد. نوش جان.