مواد لازم و آموزش اسپاگتی سیر و قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش تهیه اسپاگتی با سیر و قارچ
اسپاگتی با سیر و قارچ یک غذای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که با مواد ساده و متنوع تهیه میشود. برای یادگیری نحوه تهیه این غذا به صورت کامل و گام به گام، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسپاگتی | ۵۰۰ گرم |
روغن یا کره | ۲ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۵ حبه |
پنیر پارمسان | ½ لیوان |
جعفری | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش تهیه اسپاگتی با سیر و قارچ
مرحله اول
برای تهیه اسپاگتی با سیر و قارچ ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه با آب پر کرده و آن را روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، اسپاگتی را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
اجازه دهید اسپاگتی به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شود. در این زمان، قارچها را به صورت ورقهای برش بزنید و سیر را با رنده ریز رنده کنید. سپس مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید.
مرحله سوم
تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن خوب گرم شود. سپس قارچها را به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا آب آنها کشیده و سرخ شوند. بعد از آن سیر رنده شده را نیز اضافه کنید.
مرحله چهارم
مواد داخل تابه را دوباره هم بزنید تا عطر سیر آزاد شود. سپس اسپاگتی آبکش شده و پنیر پارمسان را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد ترکیب شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، جعفری را شسته و finely chop کنید و به تابه اضافه کنید. مواد را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید. بعد از این زمان، تابه را از روی حرارت بردارید و اسپاگتی را در ظرف مورد نظرتان بریزید. نوش جان!