مواد لازم و آموزش املت انار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش املت انار
املت یکی از غذاهای ساده و سریع است که خیلیها آن را دوست دارند. اما اکثر افراد فقط با املت گوجه آشنا هستند. در حالی که انواع مختلفی از املت وجود دارد که میتوانید هر بار یکی از آنها را در خانه درست کنید. یکی از این انواع، املت انار است که غذایی خوشمزه از گیلان محسوب میشود و با انار وحشی و رب انار محلی تهیه میگردد. این املت را میتوان همراه با نان یا کته سرو کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله املت انار، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم املت انار | |
انار وحشی و ترش | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
رب انار ترش محلی | ۲ قاشق غذاخوری |
آموزش املت انار
مرحله اول
در این املت از انار وحشی و ترش استفاده میشود، اما اگر این نوع انار در دسترس نبود، میتوانید از انار بومی نیز استفاده کنید. فقط توجه داشته باشید که انار وحشی کوچکتر از انار بومی است. بنابراین اگر از انار بومی استفاده کردید، ۱ تا ۲ عدد کافی خواهد بود.
مرحله دوم
سیر را رنده کرده و کنار میگذاریم. پیاز را شسته و پوست کند میکنیم و سپس آن را رنده میزنیم. در ادامه یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. پیاز و سیر رندهشده را به تابه میافزاییم و تفت میدهیم تا بوی خوش آن فضا را پر کند.
مرحله سوم
به مخلوط پیاز و سیر، نمک و فلفل اضافه میکنیم و سپس رب انار ترش محلی را نیز به آن میافزاییم. انارهای ترش را شسته و دانهدانه میکنیم. دانههای انار را به تابه اضافه کرده و هم میزنیم و درب تابه را میبندیم تا خوب پخته و نرم شوند.
مرحله چهارم
وقتی انارها خوب پخته و نرم شدند، تخممرغ را داخل تابه میشکنیم و اجازه میدهیم که خودش را بگیرد. سپس آن را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مناسب سرو میکنیم. این غذا را میتوانید در کنار نان یا کته میل کنید.