مواد لازم

مواد لازم و آموزش املت راتاتویی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش تهیه املت راتاتویی

املت راتاتویی یک صبحانه خوشمزه و پر خاصیت است که با انواع سبزیجات درست می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این املت خوشمزه، در ادامه با من همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر
تخم مرغ ۶ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
کدو سبز ۱ عدد
بادمجان ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه‌ای رنگی ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ ½ پیمانه
سیر ۲ حبه
سس تند ۱ قاشق غذاخوری
برگ ریحان ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن زیتون به مقدار لازم

دستور تهیه املت راتاتویی

مرحله اول

برای درست کردن املت راتاتویی ابتدا پیاز را به قطعات کوچک برش می‌زنیم و آن را با روغن زیتون در یک تابه روی حرارت می‌گذاریم تا کمی نرم شود. سپس کدو سبز و بادمجان را به صورت حلقه‌ای یا مربعی خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

کدو و بادمجان را چند دقیقه تفت می‌دهیم، سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا نرم شود. بعد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و کمی دیگر تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها با مواد مخلوط شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت ریز خرد کرده و به همراه سس تند و آب مرغ به تابه می‌ریزیم. اگر می‌خواهید املت شما تندتر باشد، می‌توانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری سس تند بیشتری اضافه کنید.

مرحله چهارم

مواد در تابه را خوب هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم گوجه‌ها آب بیندازند و به جوش بیایند. زمانی که آب به جوش آمد، سیرها را رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا باید منتظر بمانیم تا آب داخل تابه کم شود و مواد خوب در روغن سرخ شوند. بعد از اینکه مواد املت کمی سرخ شد، تخم مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها را در نقاط مختلف تابه می‌شکنیم و بعد مقداری برگ ریحان و کمی نمک و فلفل سیاه روی تخم‌مرغ‌ها می‌پاشیم.

مرحله ششم

حالا درب تابه را می‌گذاریم و به مدت حداقل ۶ دقیقه زمان می‌دهیم تا تخم‌مرغ‌ها سفت شوند. اگر شما دوست دارید که تخم‌مرغ‌ها را به صورت هم زده بپزید، بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها، با قاشق مواد املت را زیر و رو کنید.

مرحله هفتم

بستن درب تابه ضروری نیست. باید به صورت مداوم املت را هم بزنیم تا خودش را بگیرد و تخم‌مرغ‌ها خوب بپزند. بعد از آماده شدن املت، آن را در ظرف دلخواه‌مان سرو می‌کنیم و به همراه نان بربری تازه میل می‌نماییم.

نکات پخت املت راتاتویی

نان مناسب

بهترین نانی که ما ایرانی‌ها با انواع املت‌ها دوست داریم، نان بربری است. اگر قصد دارید این املت خوشمزه را برای صبحانه درست کنید، پیشنهاد می‌کنیم نان بربری را هم به طور خانگی درست کنید. برای یادگیری طرز تهیه این نان خوشمزه به صورت خانگی می‌توانید به مطلب زیر مراجعه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا