مواد لازم

مواد لازم و آموزش املت هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش املت هندی

املت هندی یکی از انواع املت‌های خوشمزه بین‌المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می‌شود. غذاهای هندی معمولاً تندتر از دیگر غذاها هستند و به همین خاطر در تهیه این املت از ادویه‌ها و طعم‌های زیادی استفاده می‌شود. ما می‌توانیم این املت را مطابق با سلیقه‌ خودمان درست کنیم و از مواد غذایی که دوست داریم استفاده کنیم. به عنوان مثال، به جای قارچ می‌توانیم از فلفل دلمه‌ای یا سبزیجات دیگر استفاده کنیم. برای یادگیری این آموزش غذاهای هندی، با ادامه مطلب در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ ۶ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۴ حبه
زنجبیل ½ قاشق مرباخوری
گرام ماسالا یا ادویه کاری ½ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن یا کره به مقدار کافی

دستور پخت املت هندی

مرحله اول

برای درست کردن املت هندی خوشمزه، ابتدا پوست قارچ‌ها را جدا کرده و آنها را شسته و خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. همچنین پیاز و سیرها را پوست گرفته و می‌شوییم و پیاز را به صورت نگینی برش می‌زنیم.

مرحله دوم

پیاز خرد شده را کنار می‌گذاریم و سیرها را رنده می‌کنیم. سپس گوجه فرنگی‌ها را می‌شوییم، پوست می‌گیریم و رنده می‌کنیم و کنار قرار می‌دهیم. در یک تابه دو قاشق روغن مایع می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله، قارچ‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم و تابه را روی حرارت بالا می‌گذاریم تا قارچ‌ها آب نیندازند. آنها را به مدت ۷ دقیقه تفت می‌دهیم و سپس قارچ‌های سرخ شده را در یک بشقاب می‌ریزیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله چهارم

حال دو قاشق غذاخوری کره و دو قاشق روغن مایع را در همان تابه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم. پس از آن پیازهای خرد شده را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم شوند و سپس اجازه می‌دهیم تا سرخ و طلایی شوند.

مرحله پنجم

سپس سیر رنده شده، زنجبیل و ادویه گرام ماسالا یا پودر کاری را به پیاز اضافه می‌کنیم و…

“`html

اضافه می کنیم و حدوداً ۲ دقیقه مواد را تفت می‌دهیم تا بوی ادویه‌ها پخش شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله ششم

حالا بلافاصله گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را به مواد اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس کمی صبر می‌کنیم تا آب گوجه‌ها بخار شود. البته گهگاه مواد را هم می‌زنیم تا به ته تابه نچسبند.

مرحله هفتم

پس از تبخیر شدن آب گوجه‌فرنگی‌ها، قارچ‌های سرخ شده را بدون آب به مواد اضافه می‌کنیم و همه مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم. زمانیکه مایه ما شروع به قل‌قلی شدن کرد، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در یک کاسه می‌شکنیم.

مرحله هشتم

سپس در صورت سالم بودن، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌ریزیم و آنها را با چنگال هم می‌زنیم و به مایه غذایمان اضافه می‌کنیم. همچنین نمک و فلفل هم روی مواد می‌پاشیم (فلفل املت باید زیاد باشد تا طعم تند و خوبی بگیرد) و همه مواد را به خوبی هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها کاملاً با دیگر مواد ترکیب شوند.

مرحله نهم

سپس در صورت تمایل می‌توانیم کمی گشنیز یا جعفری خرد شده هم به املت اضافه کنیم و مدام املت را تفت می‌دهیم تا کاملاً پخته و سفت شود. املت هندی پخته شده را در یک بشقاب می‌ریزیم و با نان و سبزی تازه نوش جان کنید.

نکات تهیه املت هندی

ادویه گرام ماسالا

این ادویه یکی از پرمصرف‌ترین ادویه‌ها در هند است که به عنوان یک ادویه ترکیبی در سرتاسر جهان شناخته می‌شود. اگر می‌خواهید این ادویه خوشبو را به صورت ارگانیک در خانه تهیه کنید، به آموزش‌های زیر مراجعه کنید.

نان مخصوص املت هندی

همانطور که می‌دانید، بهترین نان برای کنار املت برای ما ایرانی‌ها نان بربری است. البته می‌توانیم از نان تافتون که به نان‌های هندی شباهت زیادی دارد نیز استفاده کنیم. برای دیدن آموزش نان بربری و تافتون به مطالب زیر مراجعه نمایید.

مواد لازم و آموزش املت هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا