مواد لازم

مواد لازم و آموزش املت کبابی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش املت کبابی

املت کبابی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که می‌توان آن را با انواع مواد مختلف درست کرد. این غذا با نام‌های املت جنگلی و املت دودی نیز شناخته می‌شود. اگر دلتان خواست به دل طبیعت بروید، این املت می‌تواند یک صبحانه عالی برای شما باشد. می‌توانید این املت خوشمزه را با مواد دلخواهی مانند قارچ، فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز درست کنید، و اضافه کردن این مواد به سلیقه شما بستگی دارد. برای یادگیری درست کردن این املت خوشمزه ادامه متن را بخوانید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوجه فرنگی 8 عدد متوسط
تخم مرغ 4 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پُر
کره 50 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه املت کبابی

مرحله اول

برای درست کردن املت کبابی خوشمزه، ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و آن‌ها را به سیخ بزنید. سپس روی آتش گذاشته تا کاملاً کباب شوند. بعد از این که گوجه‌فرنگی‌ها کباب شدند، آن‌ها را روی تخته آشپزخانه خرد کنید.

مرحله دوم

سپس گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را در تابه بریزید و آن‌ها را سرخ کنید تا آبشان تبخیر شود. بعد از آن کمی روغن و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب تفت دهید. همچنین کره را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و آماده کنید.

مرحله سوم

حالا کره‌ها را به صورت پراکنده روی گوجه‌فرنگی‌ها بریزید تا ذوب شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را روی گوجه‌فرنگی‌ها بشکنید و آن‌ها را هم نزنید. فقط با قاشق به آرامی گوجه‌فرنگی‌های زیر تخم‌مرغ‌ها را جابه جا کنید.

مرحله چهارم

بگذارید املت به مرور زمان روی حرارت بپزد. در انتها زرده‌های تخم‌مرغ را کمی هم بزنید تا کاملاً پخته شوند و سپس گوجه‌فرنگی‌ها را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کنید. بعد از اینکه همه چیز خوب پخته شد، تابه را از روی حرارت بردارید و املت کبابی را با نان سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا