مواد لازم

مواد لازم و آموزش بازلاما سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش بازلاما سیب زمینی

بازلاما سیب زمینی یک نوع میان وعده یا پیش غذا می باشد که از دو بخش اصلی تهیه می شود. بخش اول آن خمیر دور این غذا است، که مشابه خمیر نان با خمیر مایه درست می شود. قسمت میانی شامل سیب زمینی و پیاز سرخ شده است که درون این خمیر قرار می گیرد. این غذا به طور طبیعی گیاهی است و برای افرادی که وگان هستند مناسب است. همچنین این غذا در تابه و بدون نیاز به روغن پخته می شود. می توان از این غذا به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و جشن های تولد استفاده کرد و آن را به عنوان عصرانه یا پیش غذا در کنار وعده اصلی و انواع سس ها سرو نمود. برای دیدن دستور پخت کامل و مرحله به مرحله بازلاما سیب زمینی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۵ عدد
شیر ولرم ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
خمیر مایه خشک ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۴ لیوان
نمک ۱ قاشق مربا خوری
مواد لازم میانی
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پول پیپر (پرک فلفل قرمز) به مقدار لازم
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری

آموزش بازلاما سیب زمینی

مرحله اول

برای درست کردن بازلامای سیب زمینی خوشمزه به سبک ترکی، اول باید خمیر را تهیه کنیم. یک کاسه بزرگ بگیرید و شیر ولرم، آب ولرم، خمیر مایه، شکر و نمک را داخل آن بریزید و همه را با هم خوب مخلوط کنید. سپس به آرامی آرد را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.

مرحله دوم

پس از آن که مواد را مخلوط کردید، به خوبی هم بزنید تا خمیر یکدست و نچسبی به دست آید. بعد از این که خمیر آماده شد، آن را ورز بدهید تا نرم شود و به دست نچسبد. سپس روی خمیر را بپوشانید و بگذارید یک ساعت استراحت کند. در این زمان می توانید مواد میانی را آماده کنید.

“““html

تهیه می کنیم.

مرحله سوم

پیازها را با دقت می‌شوییم و خرد می‌کنیم. سپس یک تابه را با اندکی روغن بر روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. پیازها را به روغن اضافه می‌کنیم و آنها را تفت می‌دهیم تا به رنگ طلایی درآیند. بعد از آن، سیب‌زمینی‌ها را شسته و پوست می‌گیریم.

مرحله چهارم

سیب‌زمینی‌ها را به صورت خام رنده کرده و به پیازهای در حال تفت اضافه می‌کنیم و این ترکیب را ادامه می‌دهیم. وقتی که سیب‌زمینی‌ها خوب تفت خوردند، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم و سپس همه این مواد را با هم مخلوط کرده تا کمی تفت بخورد. بعد از این کار، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا کمی سرد شود.

مرحله پنجم

حال که خمیر استراحت کرده است، آن را با دست کمی فشار داده و به قسمت‌های کوچک تقسیم می‌کنیم. خمیرها را به اندازه یک نعلبکی باز می‌کنیم. سپس یک قاشق غذاخوری از مخلوط میانی را روی هر کدام می‌گذاریم و دوباره خمیر را می‌بندیم.

مرحله ششم

تابه را بدون روغن روی حرارت می‌گذاریم و خمیرها را روی آن قرار می‌دهیم و با دست کمی فشار می‌دهیم. سپس طرف دیگر را نیز می‌پزیم. بعد از آماده شدن بازلاماها، کره نرم را روی آنها می‌مالیم و به عنوان غذا سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا