مواد لازم و آموزش بافرا پیتا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش بافرا پیتا
بافرا پیتا یکی از غذاهای ساده و خوشمزه از ترکیه است که با طعمهای مختلف درست میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله این غذا، همراه با سایت آموزشی رضیم باشید.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر | |
آرد | ۲ لیوان |
شکر | ½ قاشق چایخوری |
آب | ¾ لیوان |
مخمر فوری | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
مواد میانی | |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
روغن یا کره | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش بافرا پیتا
مرحله اول
برای تهیه بافرا پیتا، ابتدا باید خمیر را درست کنیم. برای این کار، آب گرم را به همراه خمیر مایه فوری و شکر در یک کاسه میریزیم، سپس کاسه را میپوشانیم و میگذاریم خمیر مایه کمی فعالیت کند.
مرحله دوم
پس از گذشت ۱۰ دقیقه، آرد را در یک کاسه بزرگ میریزیم و نمک و خمیر مایه آماده شده را به آن اضافه میکنیم. همه مواد را مخلوط میکنیم تا خمیری نرم به دست آید که به دست نچسبد. اگر خمیر سفت بود، کمی آب اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، یک کاسه را چرب کرده و خمیر را در آن قرار میدهیم، سپس آن را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در محل گرمی میگذاریم تا پف کند. در همین حین، مواد میانی را آماده میکنیم.
مرحله چهارم
برای تهیه مواد میانی، پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه میریزیم. تابه را روی حرارت میگذاریم و پیاز را کمی تفت میدهیم تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا گوشت رنگش عوض شود و سرخ شود. بعد از این که کار تمام شد، تابه را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم مواد کمی خنک شوند.
مرحله ششم
حالا خمیر را روی یک سطح مناسب قرار داده و به ۶ قسمت مساوی تقسیم میکنیم. سپس هر قسمت را گرد کرده و با وردنه به شکل مستطیلی پهن میکنیم. حالا مقداری از مخلوط گوشت را روی…
“““html
خمیر را آماده میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، خمیر را به شکل رول میپیچیم. همینطور همه خمیرها را آماده میکنیم، سپس فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و میگذاریم کاملاً گرم شود.
مرحله هشتم
حالا سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم، سپس خمیرها را روی سینی میچینیم. بعد از آن سینی را درون فر میگذاریم و اجازه میدهیم خمیرها کاملاً پخته و رنگشان طلایی مایل به قهوهای شود.
مرحله نهم
در نهایت گریل را روشن میکنیم تا روی نانها خوشرنگ شود، سپس سینی را از فر خارج میکنیم. اگر دوست دارید مقداری کره روی نانها میمالیم و بعد آنها را در ظرف مورد نظرمان سرو میکنیم.