آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش باقلوای سیب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش باقلوای سیب

باقلوا یکی از شیرینی‌های محبوب ایرانی و ترکی است. یکی از انواع آن، باقلوای سیب است که با مخلوطی از پوره سیب، گردو و بادام درست می‌شود. این باقلوا به روش باقلوای استانبولی تهیه می‌شود و طعمی بسیار لذیذ دارد. همچنین، می‌توان آن را به راحتی با استفاده از خمیر فیلو آماده درست کرد. برای یادگیری طرز تهیه باقلوای سیب، با سایت آموزشی و فرهنگی رضیم همراه باشید.

مواد لازم باقلوای سیب
خمیر فیلو آماده ۲۵ ورقه
سیب متوسط ۵ عدد
شکر ۶ قاشق غذا خوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
گردو خرد شده ۲ پیمانه
پودر بادام نصف پیمانه
کره آب شده به میزان لازم
مواد لازم برای شیره
شکر ۲ پیمانه
آب یک و نیم پیمانه
عسل یک چهارم پیمانه
هل ۵ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
لیمو ترش تازه ۱ حلقه
گلاب یک چهارم پیمانه

آموزش باقلوای سیب

مرحله اول

برای درست کردن باقلوای سیب، ابتدا باید شیره آن را تهیه کنیم. برای این کار، آب، شکر، هل و حلقه لیمو را در یک قابلمه بریزید. همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. حرارت را زیاد کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.

مرحله دوم

سپس به مخلوط گلاب و زعفران اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. در این مرحله، پوره سیب را آماده کنید.

“`html

برای شروع، ابتدا سیب‌ها را به خوبی می‌شوییم و پوست آن‌ها را می‌گیریم. سپس سیب‌ها را خرد کرده و در یک قابلمه قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا شکر و پودر هل را روی سیب‌ها می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزد. نیازی به اضافه کردن آب نیست زیرا خود سیب‌ها با شکر، آب لازم را تولید می‌کنند. هنگامی که سیب‌ها خوب پخته و نرم شدند و دیگر تکه‌های بزرگ در آن نبود، آن‌ها را در غذا ساز می‌ریزیم و پوره می‌کنیم.

مرحله چهارم

وقتی سیب‌ها به خوبی پخته و له شدند، می‌گذاریم آب آن‌ها کم شود. سپس کره را در یک کاسه می‌ریزیم و روی بخار کتری می‌گذاریم تا کاملاً ذوب شود. تعداد لایه‌های خمیر فیلو به سلیقه شما بستگی دارد، اما کمتر از ۱۰ لایه نباید باشد.

مرحله پنجم

یک قالب مستطیلی یا سینی فر برمی‌داریم و کف آن را چرب می‌کنیم. سپس حداقل ۱۰ ورق فیلو یا به تعداد دلخواه، کف سینی قرار می‌دهیم. بعد، پوره سیب را روی آن می‌ریزیم و سپس ۴ لایه دیگر خمیر روی پوره‌ها قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

هر ورق فیلو که می‌گذاریم، باید روی آن را با قلمو کره بمالیم. سپس ورق بعدی را روی آن می‌گذاریم. بعد از اینکه ۵ ورق فیلو روی پوره‌ها گذاشتیم، روی آن را با خرده‌های گردو می‌پاشیم. دوباره ۲ لایه دیگر فیلو روی آن قرار می‌دهیم و حالا پودر بادام را روی آن می‌پاشیم.

مرحله هفتم

سپس هر مقدار خمیر فیلو که باقی مانده است را روی بادام‌ها می‌گذاریم. باقلواها را با چاقو به شکل دلخواه (لوزی یا مستطیل) می‌بریم. سپس سطح کار را نیز با کره می‌مالیم. آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم،

مرحله هشتم

تا زمانی که روی باقلواها طلایی شود. این فرآیند حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت طول می‌کشد. سپس باقلواها را از فر خارج کرده و روی آن شهد می‌ریزیم تا کاملاً به خورد آن‌ها برود. وقتی که سرد شد، آن را در ظرف دلخواه می‌گذاریم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا