مواد لازم و آموزش باقلوا بدون فر خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش باقلوا بدون فر
باقلوا یکی از شیرینیهای پرطرفدار در دنیا است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. در این آموزش، یاد میگیریم که چطور این شیرینی خوشمزه را بدون نیاز به فر درست کنیم. اگر میخواهید با مراحل کامل و دقیق درست کردن باقلوا بدون فر آشنا شوید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای باقلوای تابهای | |
آرد | ۲ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۴ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
مواد میانی باقلوا | |
گردوی خرد شده | ۵ قاشق غذاخوری |
پودر بیسکوئیت پتی بور | ½ لیوان |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
مواد شربت باقلوا | |
آب | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
مواد رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش باقلوا بدون فر
مرحله اول
برای درست کردن باقلوا در تابه، ابتدا شکر و آب را داخل یک قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر کاملاً حل شود و مواد بجوشند. سپس زعفران و گلاب را به آن اضافه کرده و بعد از یک دقیقه، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله دوم
در این مرحله، تخم مرغ را در یک کاسه میزنیم تا کاملاً مخلوط شود. سپس ماست، روغن مایع، پودر قند و بکینگ پودر را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه هم میزنیم.
مرحله سوم
حالا کرهای که در دمای اتاق است را به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سپس آرد را به آرامی روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم تا خمیری نرم و لطیف درست شود که به دست نچسبد.
مرحله چهارم
در این مرحله، خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را به قطر ۳ میلیمتر با وردنه باز میکنیم. سپس یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب کرده و یکی از خمیرها را درون تابه قرار میدهیم.
مرحله پنجم
حالا مواد میانی را با هم مخلوط کرده و بر روی خمیر به طور یکنواخت میریزیم. سپس قسمت دوم خمیر را روی مواد میانی میگذاریم و با دست دور تا دور خمیر را به خمیر زیر بچسبانیم تا مواد درون خمیر باقی بمانند.
مرحله ششم
در این مرحله، خمیر را مانند پیتزا برش میزنیم و اگر دوست داریم، با چاقو روی خمیر طرح میزنیم. سپس زرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده ترکیب کرده و با برس روی خمیر میمالیم تا خوشرنگ شود.
مرحله هفتم
در این مرحله، شعله پخشکن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و سپس تابه را روی آن میگذاریم. بعد یک دمکنی به طور کامل روی تابه قرار میدهیم و اجازه میدهیم باقلوا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله هشتم
پس از اینکه باقلوا آماده شد، شربت سرد را روی باقلوای داغ میریزیم و میگذاریم به مدت ۶ ساعت بماند تا شربت به خوبی جذب باقلوا شود. در پایان باقلوا را در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو میکنیم.