آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش بسبوسه شیر خشک خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بسبوسه شیر خشک

بسبوسه شیر خشک یکی از شیرینی‌های خوشمزه و معروف عربی است که با آرد سمولینا درست می‌شود. اگر می‌خواهید نحوه تهیه کامل آن را بیاموزید، با سایت آموزشی رضیم در ادامه همراه باشید.

مواد لازم بسبوسه شیر خشک
شیر خشک ۱ پیمانه
آرد سمولینا ۱ پیمانه
شکر ½ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
آب ½ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
شیر عسلی ⅓ قوطی

آموزش بسبوسه شیر خشک

مرحله اول

برای تهیه بسبوسه شیر خشک خوشمزه، ابتدا شیر خشک را در یک تابه مناسب الک می‌کنیم و تابه را روی حرارت کم قرار می‌دهیم. سپس آن را تفت می‌دهیم تا رنگ شیر خشک کمی تغییر کند و قهوه‌ای روشن شود.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که حرارت باید خیلی کم باشد زیرا شیر خشک ممکن است سریع بسوزد. وقتی شیر خشک به رنگ مورد نظر رسید، آن را با آرد سمولینا، شکر و بیکینگ پودر داخل یک کاسه بگذارید.

مرحله سوم

حالا با همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس روغن مایع و خامه صبحانه را اضافه کرده و دوباره با همزن مخلوط کنید تا فقط ترکیب شوند. در ادامه، آب را هم اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

به یاد داشته باشید که این مخلوط نیاز به هم زدن زیاد ندارد، فقط تا حد مخلوط شدن کافی است. حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله پنجم

شایان ذکر است که به دلیل دانه‌های بزرگ سمولینا، مایه بسبوسه کمی سفت‌تر است. حالا مایه را داخل قالب ریخته و آن را در وسط فر قرار دهید تا بسبوسه شیر خشک به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله ششم

پس از این زمان، گریل را روشن کنید تا روی شیرینی رنگ طلایی زیبا بگیرد. بعد از ۲ دقیقه، قالب را از فر خارج کنید و روی بسبوسه را با یک سیخ چوبی چند سوراخ کوچک ایجاد کنید.

مرحله هفتم

حالا شیر عسلی را به طور یکنواخت روی شیرینی داغ بریزید و در صورت تمایل با پودر پسته تزئین کنید. در نهایت بسبوسه را به قطعات دلخواه برش زده و با چای تازه سرو کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا