مواد لازم و آموزش بورانی کنگر خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش بورانی کنگر
بورانی کنگر یکی از پیشغذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که میتوانید آن را در کنار غذاهای مختلف سرو کنید. برای یادگیری طرز تهیه این میانوعده خوشمزه، با رضیم همراه باشید.
مواد لازم بورانی کنگر | |
کنگر | ۵۰۰ گرم |
ماست چکیده | ۲ لیوان |
سیر | ۲ حبه |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
نعنا خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ½ قاشق چایخوری |
گردو (اختیاری) | ۴ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه بورانی کنگر
آماده سازی کنگر
ابتدا تیغهای کنگر را به آرامی جدا کنید. سپس کنگرها را خرد کرده و شسته داخل یک قابلمه مناسب بریزید. بعد از آن، ۲ لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا کنگرها بخارپز شوند.
پخت کنگر
وقتی که آب داخل قابلمه کاملاً تبخیر شد و کنگرها پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کنگرها خنک شوند. بعد از خنک شدن، آنها را با ماست داخل یک کاسه مناسب بریزید.
اضافه کردن گردو و سیر
اضافه کردن گردو اختیاری است، اما اگر گردو دارید حتماً اضافه کنید، زیرا طعم بورانی را فوقالعاده میکند. بعد از اضافه کردن گردوی خرد شده، سیر را رنده کرده و به کاسه اضافه کنید (اگر سیر تازه ندارید، میتوانید از پودر سیر استفاده کنید).
اضافه کردن ادویه
در پایان، نعناع خشک، نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر پیاز را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. حالا بورانی کنگر را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم آن بهتر شود.
نکات تهیه بورانی کنگر
پودر پیاز خانگی
برای اینکه بورانی کنگر طعمی بهتر و عطری خوشبوتر داشته باشد، بهتر است از پودر پیاز با کیفیت و ارگانیک استفاده کنید. توصیه میشود از پودر پیاز خانگی استفاده کنید، که میتوانید روش تهیه آن را در ادامه مشاهده نمایید.