آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش بیسکویت استار باکس خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش بیسکویت استار باکس

بیسکویت از ترکیباتی مانند آرد، روغن قنادی، شیر و آب تهیه می‌شود. این خمیر را صاف کرده و به قطعات کوچک برش می‌زنند و در فر می‌پزند. نوع بیسکویت بسته به فرهنگ غذایی هر منطقه متفاوت است. بعضی‌ها بیسکویت‌های ترد و نازک را دوست دارند، در حالی که دیگران بیسکویت‌های نرم را ترجیح می‌دهند. بیسکویت استار باکس یک نوع کوکی نرم است که تهیه آن بسیار ساده است و تقریبا هر کسی می‌تواند آن را در خانه درست کند. بیسکویت‌ها اغلب همراه چای یا قهوه به عنوان میان‌وعده یا عصرانه سرو می‌شوند. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه بیسکویت استار باکس با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم بیسکویت استار باکس
کره ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر شکر ۱۰۰ گرم
آب ۱ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
آرد ۳۰۰ گرم
پودر دارچین ۱ قاشق مربا خوری
شکلات چیپسی نصف پیمانه
مغز گردو خرد شده ۱ لیوان

آموزش بیسکویت استار باکس

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت خوشمزه استار باکس، ابتدا کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون آورده تا نرم شود. سپس کره نرم را در یک کاسه ریخته و زرده‌های تخم‌مرغ را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن خوب هم می‌زنیم تا مخلوط یکدستی به دست آید.

مرحله دوم

سپس شکر را به مخلوط اضافه کرده و دوباره همه مواد را با هم می‌زنیم. در این مرحله، آب، وانیل و پودر دارچین را هم اضافه کرده و دوباره همه چیز را خوب مخلوط می‌کنیم. حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دست خوب ورز می‌دهیم.

مرحله سوم

در آخر شکلات چیپسی یا شکلات تخته‌ای خرد شده و مغز گردوی خرد شده را به خمیر اضافه کرده و دوباره مخلوط می‌کنیم. خمیر بیسکویت را روی سلفون قرار داده و به شکل استوانه‌ای به قطر ۳ تا ۴ سانتیمتر رول کرده و سلفون را دور آن می‌پیچیم.

مرحله چهارم

سپس خمیر را حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار می‌دهیم تا کمی استراحت کند. بعد از آن، خمیر را از یخچال خارج کرده و سلفون را remove می‌کنیم و آن را به برش‌های یک سانتی‌متری تقسیم می‌کنیم. برش‌ها را در سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشته‌ایم، با فاصله کنار هم می‌چینیم.

مرحله پنجم

سینی فر را به مدت ۱۲ تا ۱۳ دقیقه درون فر که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار می‌دهیم. بیسکویت‌ها بعد از اینکه خوب خنک شدند، می‌توانیم آن‌ها را از سینی خارج کرده و در ظرفی قرار دهیم. سپس آن‌ها را با چای یا قهوه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا