مواد لازم و آموزش بیسکویت زنجبیلی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش بیسکویت زنجبیلی
بیسکویت زنجبیلی یکی از انواع بیسکویتهای بسیار محبوب در دنیا است که با روشهای متفاوتی درست میشود. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام درست کردن بیسکویت زنجبیلی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم بیسکویت زنجبیلی | |
کره | ۵۰ گرم |
شکر قهوهای | ۱۱۰ گرم |
تخممرغ | ۳۰ گرم |
عسل | ۶۰ گرم |
آرد سفید | ۲۳۵ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
زنجبیل | ۵ گرم |
دارچین | ۲ گرم |
آموزش بیسکویت زنجبیلی
مرحله اول
برای درست کردن بیسکویت زنجبیلی خوشمزه، ابتدا کره نرم شده را به همراه شکر قهوهای در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس با همزن خوب مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند. بعد تخممرغ، وانیل و عسل را اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا مواد را به اندازهای هم میزنیم که فقط ترکیب شوند. بعد یک سوم آرد را به همراه بکینگ پودر، نمک، دارچین و زنجبیل مخلوط میکنیم، و دو بار الک میکنیم تا نرم و یکدست شود.
مرحله سوم
در این مرحله، ترکیب آرد و ادویهها را به کاسه حاوی مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا با دیگر مواد مخلوط شوند. سپس بقیه آرد را به آرامی روی مواد الک میکنیم.
مرحله چهارم
حالا باید مواد را مخلوط کنیم تا به یک خمیر نرم و لطیف برسیم که به دست نچسبد. زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبد، اضافه کردن آرد را متوقف میکنیم و خمیر را درون چند لایه نایلون میپیچیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. پس از یک ساعت، خمیر را از یخچال خارج میکنیم و فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله ششم
حالا خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت ۴ میلیمتر باز میکنیم و با استفاده از کاتر دلخواه، شکل میزنیم. سپس کاغذ روغنی روی سینی فر میگذاریم و خمیرهای قالب زده شده را روی آن قرار میدهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار میدهیم تا شیرینیها بپزند. سپس بیسکویتها را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کاملاً خنک شوند، بعد در ظرف دلخواه میچینیم.