مواد لازم و آموزش بیسکویت سبوس دار خانگی (مرحله به مرحله)

طرز تهیه بیسکویت سبوسدار
بیسکویت سبوسدار، یک بیسکویت خوشمزه و ترد است که با آرد سبوسدار درست میشود. آرد سبوسدار، منبع خوبی از ویتامینها است و میتوان آن را یک آرد مغذی نامید. شما میتوانید این بیسکویت را با شکلات چیپسی یا تکههای میوه تزئین کنید. همچنین میتوان آن را بهطور نصفه در شکلات ذوب شده فرو کنید. این بیسکویت یک میانوعده سالم و خوشمزه برای کودکان و نوجوانان است. همچنین این بیسکویت میتواند به مدت یک ماه در ظرف بسته و در یخچال نگهداری شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحلهبهمرحله بیسکویت سبوسدار، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای بیسکویت سبوسدار | |
آرد سبوسدار | ۱۵۰ گرم |
شکر قهوهای | ۵۵ گرم |
روغن مایع | ۳۶ گرم |
تخممرغ | ۵۵ گرم یا یک تخممرغ درشت |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری سر خالی |
وانیل یا رنده پوست لیمو و یا هر اسانس دیگر | به مقدار دلخواه |
نمک | ۱ پینچ |
طرز تهیه بیسکویت سبوسدار
مرحله اول
برای تهیه این بیسکویت خوشمزه، اول یک کاسه برمیداریم و در آن تخممرغ، شکر قهوهای و وانیل را میریزیم. بعد با همزن آنها را کمی مخلوط میکنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
سپس روغن مایع و نمک را اضافه کرده و دوباره با همزن مخلوط میکنیم. آرد سبوسدار و پودر بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم. کمکم این مخلوط را به مواد اضافه کرده و به آرامی ورز میدهیم تا یک خمیر نرم و یکدست بوجود بیاید.
مرحله سوم
سینی فر را برداشته و کف آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم و کمی روغن روی آن میزنیم. یک نایلون برمیداریم و خمیر را روی آن قرار میدهیم. سپس یک نایلون دیگر روی خمیر میگذاریم و با وردنه خمیر را بین دو نایلون باز میکنیم.
مرحله چهارم
زمانی که خمیر را با وردنه باز کردیم، باید ضخامت خمیر حدود ۴ میلیمتر و یکنواخت باشد. حالا نایلون روی خمیر را به آرامی برمیداریم و با کاتری که داریم خمیر را برش میزنیم.
مرحله پنجم
سپس بیسکویتها را روی کاغذ روغنی قرار میدهیم. در این مرحله میتوانیم روی خمیر را با شکلات چیپسی تزئین کنیم. فر را از قبل به دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم میکنیم و سپس سینی بیسکویتها را داخل فر میگذاریم.
مرحله ششم
بعد از اینکه بیسکویتها حدود ۱۸ دقیقه در فر پختند و زیر آنها طلایی شد، سینی فر را بیرون میآوریم و اجازه میدهیم حدود ۱۰ دقیقه خنک شود. سپس با پالت یا کفگیر به آرامی بیسکویتها را از کاغذ روغنی جدا میکنیم.