مواد لازم

مواد لازم و آموزش تارت میرزا قاسمی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش تارت میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یک غذای خوشمزه و معروف در شمال ایران است که از بادمجان کبابی، گوجه فرنگی و تخم مرغ درست می‌شود. رایحه و عطر این غذا به خاطر سیر و کبابی شدن بادمجان و گوجه بسیار دلپذیر است و طعمی فوق‌العاده را ایجاد می‌کند. می‌توان این غذا را در مهمانی‌ها و جشن‌ها به صورت لقمه‌ای و در تارت‌های آماده سرو کرد. در این بخش، آموزش درست کردن تارت میرزا قاسمی را برایتان ارائه می‌دهیم. برای دیدن مراحل کامل و دقیق آموزش تارت میرزا قاسمی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم تارت میرزا قاسمی
بادمجان ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیر ۱ بوته
تخم مرغ ۱ تا ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نان تارت شور آماده به مقدار لازم

آموزش تارت میرزا قاسمی

مرحله اول

برای تهیه تارت خوشمزه با میرزا قاسمی، ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و بدون پوست روی کباب‌پز یا منقل کباب کنید. بهتر است از بادمجان‌های قلمی استفاده کنید، زیرا سریع‌تر پخته می‌شوند.

مرحله دوم

بادمجان‌های قلمی معمولاً تلخی کمتری دارند. بعد از کبابی شدن، بادمجان‌ها را در سینی قرار دهید و بهتر است سینی را درون یک نایلون بگذارید.

مرحله سوم

این کار کمک می‌کند تا گرمای بادمجان‌ها پوست آن‌ها را راحت‌تر کند. وقتی بادمجان‌ها کمی خنک شدند، پوست آن‌ها را با دست بکنید و خرد کنید. همچنین گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و کباب کنید.

مرحله چهارم

پس از کبابی کردن گوجه‌فرنگی‌ها، پوست آن‌ها را جدا کرده و به صورت مکعبی ریز خرد کنید. سیر را هم پوست کنده و له کنید. یک تابه را با کمی روغن گرم کنید و سیر را داخل آن تفت دهید.

مرحله پنجم

سپس گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و بادمجان ساییده شده را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوجه‌ها نرم شده و آب آن‌ها تبخیر شود. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن‌ها اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کنید تا طعم‌ها ترکیب شوند.

مرحله ششم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را در مخلوط شکسته و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند و تخم‌مرغ‌ها بپزند. در نهایت، میرزا قاسمی را با قاشق درون نان تارت بریزید و در ظرف مناسب قرار دهید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا