مواد لازم و آموزش ترتیلا پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پخت نان ترتیلا پنیر
نان ترتیلا یک نان ویژه از کشور مکزیک است که در تهیه غذاهای مختلفی مانند تاکو و بوریتو به کار میرود. درست کردن این نان زمان زیادی نمیگیرد و میتواند طعمی تازه و متفاوت به سفره شما اضافه کند. همچنین برای پخت این نان نیاز به فر ندارید و دستور پخت آن بسیار ساده و راحت است. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله نان ترتیلا پنیر، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای نان ترتیلا پنیر | |
کفیر | ۲۰۰ میلی لیتر |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
جوش شیرین | نصف قاشق چای خوری |
پنیر رنده شده | ۱۵۰ گرم |
آرد | یک و نیم تا ۲ قاشق غذا خوری |
کره | برای سرخ کردن |
طرز تهیه نان ترتیلا پنیر
مرحله اول
برای شروع، یک کاسه مناسب را انتخاب کنید و آرد را دو بار الک کنید تا کاملاً صاف و یکنواخت شود. سپس آرد الک شده را همراه با کفیر، نمک، جوش شیرین و پنیر رنده شده در کاسه بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله، با یک قاشق مواد را خوب مخلوط کنید تا یک خمیر نسبتا نرم به دست آید. سپس با دست خمیر را خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود. بعد از آن، خمیر را به پنج یا شش قسمت کوچک تقسیم کنید.
مرحله سوم
در آخر، روی قسمتهای خمیر را بپوشانید و بگذارید چند دقیقه استراحت کنند. سپس هر قسمت خمیر را با دست یا وردنه پهن کرده و در یک تابه با کره سرخ کنید. میتوانید به دلخواه خود از سبزیجات معطر و ادویههای دلخواه نیز در خمیر استفاده کنید!