مواد لازم

مواد لازم و آموزش تره اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش تره اسفناج

تره اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که می‌توان به راحتی آن را درست کرد. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا را ببینید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
اسفناج ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۱ عدد متوسط
نارنج ۲ عدد
برنج نیم دانه ½ پیمانه
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و پودر دارچین به مقدار کافی

آموزش تره اسفناج

مرحله اول

برای تهیه تره اسفناج خوشمزه، در ابتدا اسفناج را خوب می‌شوییم و در یک آبکش می‌گذاریم تا آب آن برود. سپس اسفناج را به قطعات بزرگ خرد می‌کنیم. برنج نیم دانه را هم می‌شوییم و آن را به همراه اسفناج خرد شده در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

سپس یک و نیم لیوان آب به قابلمه اضافه می‌کنیم و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا اسفناج و برنج خوب پخته شوند. در حین پخت، چند بار مواد را هم می‌زنیم تا ته نگیرد. وقتی برنج پخت، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله سوم

در این مرحله، برنج را با گوشت‌کوب له می‌کنیم، سپس سیر را رنده می‌کنیم. بعد، یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم. سپس سیر را به همراه کمی زردچوبه به تابه می‌افزاییم.

مرحله چهارم

سیر را کمی تفت می‌دهیم تا طلایی و خوشبو شود. سپس تخم مرغ‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کمی سفت شوند. بعد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و قابلمه را دوباره روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله پنجم

حالا آب نارنج را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به قابلمه اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. بعد از پنج دقیقه، مخلوط سیر و تخم مرغ را به قابلمه اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم

وقتی خورش کمی غلیظ شد، کره را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. در نهایت، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و تره اسفناج را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و با نان تازه سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا