مواد لازم

مواد لازم و آموزش ته چین آلبالو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ته چین آلبالو

ته چین یک غذای سنتی و شیک ایرانی است که بسیار محبوب بوده و از گذشته‌ها مورد توجه قرار گرفته است. یکی از انواع آن، ته چین مرغ و آلبالو است که می‌توان آن را به شکل فردی درست کرد و در فر پخت. این ته چین خوشمزه را می‌توان در مهمانی‌ها و جشن‌ها مشابه آلبالو پلو سرو کرد یا به صورت فینگر فود تهیه نمود. برای دیدن دستور پخت کامل و مراحل تهیه ته چین آلبالو، در ادامه با وبسایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ایرانی خشک ۳ پیمانه
آلبالو پاک نکرده ۵۰۰ گرم
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
زرده تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده سنتی ۳۰۰ گرم
روغن آفتابگردان و روغن گیاهی سه چهارم پیمانه
زعفران دم شده ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد مرینت مرغ
آب لیمو تازه ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری

آموزش ته چین آلبالو

مرحله اول

برای تهیه ته چین آلبالو، اول از همه، مرغ را به قطعات کوچک برش می‌زنیم. سپس آن را در یک کاسه می‌گذاریم و با آبلیمو، فلفل سیاه، نمک و پودر سیر مخلوط می‌کنیم. این مخلوط را حدود نیم ساعت در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌ها به مرغ منتقل شود.

مرحله دوم

در این مرحله، یک قابلمه برمی‌داریم و آلبالوهای بدون هسته را به همراه شکر در آن می‌ریزیم. سپس روی حرارت قرار می‌دهیم. وقتی که آلبالوها آب می‌اندازند و کمی به جوش می‌آیند،

“““html

آن را آبکش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. یک تابه برمی‌داریم و کمی روغن درون آن می‌ریزیم تا روی حرارت داغ شود.

مرحله سوم

سپس مرغ‌ها را درون آن تفت می‌دهیم تا پخته و سرخ شوند. ابتدا برنج را یک ساعت قبل شسته و با آب و نمک خیس می‌کنیم. یک قابلمه بزرگ برمی‌داریم و چهار برابر برنج، آب درون آن می‌ریزیم و روی شعله گاز قرار می‌دهیم تا به جوش آید.

مرحله چهارم

سپس آب برنج را خالی کرده و برنج را به همراه مقداری نمک درون آب در حال جوش می‌ریزیم تا بجوشد و نیم‌پز شود. برنج را داخل آبکش می‌ریزیم تا آب آن به طور کامل خارج شود و کنار می‌گذاریم. یک کاسه بزرگ برمی‌داریم و تخم‌مرغ‌ها را با روغن مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس زعفران و ماست را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس برنج را کم‌کم به مایه اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مواد روی برنج را به خوبی بپوشاند. یک ظرف مناسب فر برداشته و در کف آن کاغذ روغنی قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

سپس برنج مخلوط با مواد ته‌چین را در ته ظرف می‌ریزیم و با قاشق آن را به صورت یکدست فشرده و صاف می‌کنیم. بعد از آن، مرغ‌ها و آلبالو را روی برنج به طور مساوی می‌ریزیم و پخش می‌کنیم. سپس یک لایه دیگر برنج روی آن قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

حالا با قاشق آن را کامل پهن کرده و فشرده می‌کنیم. سپس ظرف را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت قرار می‌دهیم تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و آن را برمی‌گردانیم و کاغذ روغنی را از روی آن برمی‌داریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا