مواد لازم و آموزش جوجه کباب اسلوکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش جوجه کباب اسلوکی
جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانی و ترکی است که در مهمانیها و جشنها بسیار مورد علاقه قرار میگیرد. جوجه کباب به روشهای مختلف درست میشود و مواد طعمدهنده آن متفاوت است. در این دستور، ما از سیر، پودر جعفری، اورگانو، آویشن و آب لیمو برای مزهدار کردن مرغ استفاده میکنیم و بعد آن را کباب میکنیم. میتوانید جوجه کباب را روی منقل برقی یا در تابه تهیه کنید. جوجه کباب اسلوکی یا یونانی معمولاً با برنج یا نان سرو میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب اسلوکی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه یا ران مرغ بدون استخوان | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۱ تا ۲ حبه |
پودر جعفری | ۲ قاشق سوپ خوری |
پودر اورگانو | ۲ قاشق سوپ خوری |
آویشن | ۱ قاشق سوپ خوری |
آب لیموی تازه | ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون | ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل سیاه و سیخ چوبی | به مقدار لازم |
آموزش جوجه کباب اسلوکی
مرحله اول
برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه به سبک اسلوکی، اول از همه، گوشت مرغ را به تکههای کوچک برش میزنیم که کمی کوچکتر از تکههای جوجه کباب باشد و آن را در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس سیر را با رنده متوسط روی مرغها رنده میکنیم.
مرحله دوم
پودر جعفری، اورگانو و آویشن را روی مرغها میریزیم. سپس آب لیموی تازه، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم. روی کاسه را میپوشانیم و آن را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهها به خوبی به خورد مرغ برود.
مرحله سوم
در این مرحله، در هر سیخ چوبی به تعداد ۴ تا ۵ تکه از مرغ را روی هم میریزیم. سپس سیخهای جوجه کباب را در کبابپز برقی حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه با حرارت بالا قرار میدهیم.
مرحله چهارم
همچنین میتوانید یک تابه را با مقداری روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید. سپس کبابها را حدود ۵ الی ۶ دقیقه از هر طرف سرخ کنید. میتوانید این کبابها را با برنج یا نان سرو کنید و همچنین میتوان از گوشت گوسفند نیز استفاده کرد.