مواد لازم و آموزش جوجه کباب تریاکی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش جوجه کباب تریاکی
جوجه کباب تریاکی یک نوع کباب خوشمزه است که از کشور ژاپن آمده است. اگر میخواهید طرز تهیه این غذا را یاد بگیرید، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۸۰۰ گرم |
سیر | ۱ حبه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
سویا سس | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب تریاکی
آماده سازی سینه های مرغ
ابتدا سینههای مرغ را به شکل مکعبی خرد کنیم و داخل یک کاسه بزرگ بریزیم. بعد سیر را با رنده ریز رنده میکنیم و به مرغ اضافه میکنیم.
مخلوط کردن همه مواد
در این مرحله، پیاز را به صورت خلالی و درشت خرد کرده و به همراه عسل، سرکه سفید، سویا سس و کمی نمک و فلفل به مرغ اضافه میکنیم. سپس همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا طعم بگیرند.
استراحت دادن
سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و حداقل ۶ ساعت در یخچال میگذاریم تا مرغ طعمدار شود. بعد از این مدت کاسه را از یخچال در میآوریم.
به سیخ کشیدن جوجه ها
در این مرحله، منقل زغال را بهطور یکنواخت روشن میکنیم و جوجهها را به سیخ میکشیم و روی منقل میگذاریم. در همین حین، مواد مرینت (بجز پیاز) را با ۲ قاشق روغن مایع در یک ماهیتابه تفت میدهیم.
افزودن سس به جوجه ها
وقتی که مواد کمی غلیظ شد، آن را با قلمو روی جوجههای در حال کباب شدن میزنیم. باید جوجهها را بهطور مداوم بچرخانیم تا بهخوبی کباب شوند. فقط یک نکته درباره سس تریاکی وجود دارد.
سرو
سویا سس معمولاً نمک زیادی دارد، بنابراین بهتر است به جوجهها بیشتر از حد نمک نزنید تا شور نشوند. در پایان، میتوانیم در کنار جوجهها یک سیخ گوجهفرنگی هم کباب کنیم و با نان یا برنج سرو کنیم.