مواد لازم

مواد لازم و آموزش جوجه کباب حلزونی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش جوجه کباب حلزونی

جوجه کباب حلزونی یکی از لذیذترین و مجلسی‌ترین کباب‌های ایرانی است که با طعم‌های گوناگون تهیه می‌شود. برای یادگیری این دستور آشپزی با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ ۸۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری غلیظ
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور پخت جوجه کباب حلزونی

آماده کردن فیله های مرغ

برای درست کردن جوجه کباب حلزونی مجلسی، ابتدا فیله‌های مرغ را به نوارهایی با عرض ۱ تا ۱٫۵ سانتی‌متر و طول ۳ سانتی‌متر برش می‌زنیم و داخل یک کاسه می‌ریزیم. سپس زعفران دم کرده را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مخلوط مرغ و زعفران

در این مرحله، مرغ را با زعفران خوب ترکیب می‌کنیم تا رنگ بگیرد. سپس روغن مایع را اضافه کرده و مجدداً مخلوط می‌کنیم تا تمام تکه‌ها با روغن پوشانده شوند. بعد از آن پیاز را به صورت درشت خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم.

افزودن آب لیمو ترش و ادویه به سایر مواد

حالا آب لیمو ترش و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه را به سایر مواد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه چیز با هم ترکیب شود. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و برای چند ساعت در یخچال می‌گذاریم.

به سیخ کشیدن مرغ ها

بعد از اینکه مرغ مزه‌دار شد، آن را از یخچال خارج کرده و به صورت حلزونی به سیخ می‌کشیم. برای این کار، تکه‌های مرغ را مثل رول جمع می‌کنیم و سیخ را از آن رد می‌کنیم.

کباب کردن

به همین ترتیب تمام تکه‌های مرغ را به سیخ می‌کشیم. سپس منقل زغال را آماده کرده و سیخ‌ها را به ترتیب روی منقل می‌چینیم. هر از گاهی سیخ‌ها را می‌چرخانیم تا جوجه‌ها به طور یکنواخت کباب شوند.

اضافه کردن کره

در حین کباب کردن، می‌توانیم کمی کره روی جوجه‌ها بمالیم تا نرم و خوشمزه‌تر شوند. در نهایت، بعد از آماده شدن جوجه کباب، آن را در ظرف دلخواه کشیده و به همراه گوجه کباب و برنج سرو می‌کنیم.

نکات پخت جوجه کباب حلزونی

جوجه کباب حلزونی در تابه

اگر می‌خواهید جوجه کباب حلزونی را در ماهیتابه درست کنید، باید از سیخ‌های چوبی یا خلال دندان استفاده کنید. بعد از سیخ کردن جوجه‌ها، یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و با کمی روغن مایع آن را چرب کنید.

سپس سیخ‌های جوجه را درون تابه بچینید و هر چند وقت یکبار آن‌ها را بچرخانید تا به طور یکنواخت سرخ شوند. در حین سرخ شدن، می‌توانید مقداری کره روی آن‌ها بمالید تا جوجه‌ها آبدارتر و خوشمزه‌تر شوند.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا