مواد لازم و آموزش حلوای انار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوای انار
حلوای انار یکی از خوراکیهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر در شب یلدا درست میشود. برای یادگیری طرز تهیه این دسر خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم حلوای انار | |
آرد سفید | ۲۵۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
روغن مایع | ۵۰ گرم |
پودر قند | ۲۰۰ گرم |
گلاب | ۴ قاشق غذاخوری |
آب انار شیرین | ۱۰ قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر لبو یا رنگ خوراکی | به مقدار کافی |
دستور پخت حلوای انار
مرحله اول
برای درست کردن حلوای انار مجلسی، ابتدا آرد را دو بار الک میکنیم. سپس آن را در یک تابه مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. باید آرد را به خوبی تفت دهیم تا طعم و بوی خامی آن از بین برود.
مرحله دوم
دقت کنید که آرد نباید تغییر رنگ بدهد؛ بلکه فقط باید خامی آن از بین برود. بعد از تفت دادن، دوباره آرد را الک کرده و به تابه برمیگردانیم.
مرحله سوم
سپس مخلوط کره و روغن ذوب شده را اضافه کرده و با آرد مخلوط میکنیم تا کاملاً ترکیب شوند. بعد از آن پودر قند، گلاب، آب انار، وانیل و پودر لبو را اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
برای رنگ دادن به حلوا، میتوانید از پودر لبوی خشک یا رنگ خوراکی قرمز استفاده کنید. بهتر است از پودر لبو که طبیعی است، استفاده کنید زیرا رنگهای خوراکی معمولاً از مواد شیمیایی ساخته شدهاند.
مرحله پنجم
اگر بعد از ترکیب کردن مواد، غلظت حلوا کم بود و حالت شل داشت، دوباره تابه را روی حرارت میگذاریم و کمی هم میزنیم تا حلوا به دیوارههای تابه بچسبد و منسجم شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه حلوا کاملاً آماده شد، صبر میکنیم تا کمی از داغی آن کاسته شود، سپس آن را در ظرف مورد نظرمان میریزیم. قبل از اینکه حلوا سرد شود، میتوانیم طرح دلخواه خود را روی آن بزنیم و سپس آن را سرو کنیم.
نکات پخت حلوای انار
پودر لبوی خانگی
پودر چغندری یا لبو یکی از مواد طبیعی و سالم است که معمولاً برای رنگ دادن به غذاها استفاده میشود و میتواند یک جایگزین مناسب برای رنگهای خوراکی باشد. برای درست کردن پودر لبو در خانه، میتوانید از دستور زیر استفاده کنید.