مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوا ارده وگان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوا ارده وگان

حلوا ارده یک شیرینی بسیار محبوب است که از کنجد تهیه می‌شود و معمولاً به عنوان صبحانه یا میان‌وعده با نان مصرف می‌شود. این نوع حلوا، حلوا ارده وگان نام دارد و از ترکیب آرد نارگیل، عسل و ارده تهیه می‌شود. تهیه این حلوا بسیار آسان است و نیازی به پخت ندارد. با وجود کنجد، مغزیجات و عسل، این حلوا بسیار مغذی است و به خاطر طبع گرمی که دارد، برای افزایش هوش کودکان و نوجوانان هم توصیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این حلوا با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای ارده وگان
ارده ۱ فنجان
آرد نارگیل ۱ فنجان
عسل ۲ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
مغز پسته ۱ مشت

آموزش حلوا ارده وگان

مرحله اول

برای تهیه این حلوا خوشمزه به صورت کاملاً گیاهی، می‌توانید به جای آرد نارگیل از آرد بادام، جو دوسر آسیاب شده، پودر گردو و… استفاده کنید. همچنین به‌جای عسل می‌توانید از شیره انگور، توت، انجیر، استویا یا اریترول استفاده کنید.

مرحله دوم

به جای مغز پسته هم می‌توانید از بادام، گردو یا کشمش استفاده کنید. برای شروع، یک کاسه مناسب انتخاب کرده و آرد نارگیل را به همراه ارده و عسل به کاسه اضافه کنید. سپس همه مواد را به‌خوبی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا وانیل و مغز پسته را هم به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس مخلوط را در یک قالب بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید. بعد از آن، قالب را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود. سپس آن را برش زده و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا