مواد لازم و آموزش خمیر یوفکا خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش خمیر یوفکا
خمیر یوفکا یکی از انواع خمیرهای معروف جهانی است که در پخت غذاهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه خمیر یوفکا، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم خمیر یوفکا | |
آرد | ۳ و نیم لیوان |
شیر | ۱ فنجان |
آب ولرم | ۱ فنجان |
روغن مایع | ۱ فنجان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق مربا خوری |
سرکه سفید | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش خمیر یوفکا
مرحله اول
برای درست کردن خمیر یوفکا خانگی، ابتدا در یک کاسه مناسب آرد را میریزیم و در وسط آن یک حفره ایجاد میکنیم. سپس مواد شامل آب، روغن مایع، شیر، تخممرغ، آب لیمو ترش تازه، سرکه سفید، نمک و بکینگ پودر را داخل حفره میریزیم.
مرحله دوم
حالا با یک قاشق این مخلوط را هم میزنیم تا خوب ترکیب شوند. سپس خمیر را با دست ورز میدهیم تا به شکل یک تکه جمع شود. در ادامه، کمی نشاسته ذرت روی سطح کار میپاشیم و خمیر را روی آن قرار داده و با نشاسته آغشته میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، خمیر را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۲۰ دقیقه تا ۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند. هر چه زمان استراحت خمیر بیشتر باشد، خمیر نرمتر و با کیفیتتر میشود.
مرحله چهارم
بعد از گذشت این زمان، خمیر را از یخچال خارج میکنیم و دوباره کمی نشاسته ذرت روی سطح کار میریزیم. خمیر را روی آن قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه ورز میدهیم. سپس خمیر را به ۶ قسمت تقسیم میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، هر قسمت از خمیر را به شکل چونه درمیآوریم و روی آنها مقداری نشاسته ذرت میپاشیم.
“““html
با استفاده از یک وردنه، خمیر را باز میکنیم. سپس خمیر باز شده را درون ظرفی که داریم میگذاریم و دوباره روی آن نشاسته میریزیم و یک خمیر دیگر را روی آن قرار میدهیم.
مرحله ششم
اگر میخواهید خمیر یوفکا را برای مدت طولانی در فریزر نگهدارید، بهتر است تخممرغ را حذف کنید. همچنین میتوانید خمیر یوفکا را بهصورت نازک درون یخچال فریزر قرار بدهید.
مرحله هفتم
حالا خمیر را روی میز کار میگذاریم و با وردنه کمی آن را باز میکنیم. سپس مقداری نشاسته ذرت روی آن میپاشیم و یک خمیر دیگر روی آن میگذاریم. دوباره با وردنه آن را باز میکنیم تا خمیر نازک شود و به شکل دلخواه خود برش میزنیم.
مرحله هشتم
در نهایت، حتماً بین خمیرها نشاسته ذرت بپاشید تا خمیرها به هم نچسبند. با خمیر یوفکا خانگی میتوانید انواع غذاها مانند بورک، باقلوا، سمبوسه و حتی پیراشکی درست کنید. نوش جان!