مواد لازم

مواد لازم و آموزش خوراک بادمجان هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خوراک بادمجان هندی

بادمجان یکی از سبزیجات محبوب است و پختن آن بسیار آسان است. می‌توان آن را سرخ کرد یا کباب کرد و به راحتی سرو کرد. خوراک بادمجان هندی، همان‌طور که از نامش پیداست، خوراکی تند و پر ادویه است. در این خوراک، از بادمجان کبابی استفاده می‌شود که طعم دودی آن حس خوبی به غذا می‌دهد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله خوراک بادمجان هندی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم خوراک بادمجان هندی
بادمجان ۳ تا ۴ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل سبز ۲ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
روغن زیتون یک سوم استکان کوچک
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
چیلی قرمز یا پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش خوراک بادمجان هندی

مرحله اول

برای درست کردن خوراک بادمجان خوشمزه و مخصوص هندی، اول از همه، بادمجان‌ها را بشویید و با پوست روی گاز یا ذغال کباب کنید تا بپزند. سپس آن‌ها را در یک ظرف درپوش‌دار یا کیسه پلاستیکی بگذارید تا خنک شوند.

مرحله دوم

زمانی که بادمجان‌ها در کیسه قرار می‌گیرند، گرمای خودشان آن‌ها را نرم کرده و پوست آن‌ها به راحتی کنده می‌شود. وقتی بادمجان‌ها خنک شدند، پوست آن‌ها را بگیرید و به قطعات بزرگ برش بزنید. پیازها را نیز بشویید، پوست کنده و خرد کنید.

مرحله سوم

در یک قابلمه، مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا کمی نرم و تغییر رنگ بدهند. فلفل‌های خرد شده را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید. گوجه‌ها را بشویید، پوستشان را بگیرید و به مکعبی خرد کنید. سیر را نیز به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا عطرش خارج شود.

مرحله پنجم

گوجه‌های خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید و تفت دهید. سپس درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۴ دقیقه با حرارت کم بپزید. حالا وقت آن است که بادمجان‌های کبابی را به خوراک اضافه کنید. بادمجان‌ها را به قابلمه بریزید.

مرحله ششم

اکنون نمک و ادویه‌ها را اضافه کنید و با یک قاشق آرام مخلوط کنید. در انتهای پخت، در صورت تمایل می‌توانید کمی جعفری خرد شده اضافه کنید و به مدت کوتاهی روی حرارت مخلوط کرده و از روی حرارت بردارید.

مرحله هفتم

خوراک آماده شده را در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید. می‌توانید سیب‌زمینی را سرخ یا تنوری کنید و در کنار خوراک بگذارید. این غذا را با نان و ماست موسیر سرو کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا