مواد لازم و آموزش خوراک بامیه با کشک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خوراک بامیه با کشک
در این نوشته، میخواهیم شما را با یک دستور پخت ساده و خوشمزه آشنا کنیم که به نام خوراک بامیه با کشک مشهور است. این غذا با ترکیب طعمهای خاص و مواد مغذی، میتواند گزینهای عالی برای وعدههای غذایی خانواده باشد.
برای درست کردن خوراک بامیه با کشک، ابتدا بامیهها را تمیز میکنیم و سپس آنها را سرخ میکنیم. بعد از آنکه ادویهها و پیازها را کمی تفت دادیم، کشک و آب را اضافه میکنیم و سپس بامیههای سرخ شده را به همراه نمک و ادویههای باقیمانده میریزیم. در آخر کار، بعد از پختن غذا، مقداری گشنیز روی خوراک میریزیم و آن را سرو میکنیم.
مواد لازم | مقدار |
زنجبیل رنده شده | ۱ قاشق غذاخوری |
گشنیز تازه | به مقدار لازم |
روغن | ۴ قاشق غذاخوری |
برگ بو | ۲ عدد |
آب | ۲ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
کشک پاستوریزه | ۱۵۰ گرم |
سیر له شده | ۲ قاشق غذاخوری |
هل | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، جوز هندی | به مقدار لازم |
زردچوبه، زیره، کاری، تخم گشنیز، گراماسالا | به مقدار لازم |
بامیه | ۲۵۰ گرم |
آموزش خوراک بامیه با کشک
مرحله 1: آمادهسازی بامیهها
اول از همه، بامیهها را خوب بشویید. سپس انتهای آنها را کمی برش بزنید تا مایع داخل آنها دیده شود. این کار کمک میکند که در هنگام پخت، مایع چسبناک آنها کمتر شده و بافت بهتری پیدا کنند.
مرحله 2: سرخ کردن بامیهها
حال بامیههای آماده شده را در روغن داغ به مدت کوتاهی سرخ کنید تا کمی رنگشان طلایی شود. این کار باعث میشود که بامیهها حین پخت، شکل و ظاهر خود را خوب نگه دارند.
مرحله 3: تفت دادن ادویهها و پیاز
بعد از خارج کردن بامیهها، پودر زیره، هل و برگ بو را تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود. سپس پیاز خرد شده به شکل نگینی، همراه با سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شوند.
مرحله 4: اضافه کردن ادویههای باقیمانده و کشک
در این مرحله، ادویههای باقیمانده به جز نمک را به مخلوط پیاز و ادویهها اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. سپس کشک و آب را به ترکیب اضافه کرده و با حرارت کم بگذارید تا مواد خوب ترکیب شوند و سس غلیظی به دست آید.
مرحله 5: اضافه کردن بامیهها و نمک
وقتی سس کمی غلیظ شد، بامیههای سرخ شده و نمک را به آن اضافه کنید. مقدار کمی زیره و گراماسالا نیز برای بهبود عطر و طعم اضافه کنید. سپس این ترکیب را به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا خورشت به خوبی جا بیفتد.
مرحله 6: اضافه کردن گشنیز و سرو
در نهایت، وقتی خوراک به خوبی پخت و آماده شد، گشنیز خرد شده را روی آن بریزید. این خوراک را میتوانید همراه با برنج یا نان تازه سرو کنید و از طعم خوشمزهاش لذت ببرید.