مواد لازم و آموزش خوراک خاویار بادمجان خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش خوراک خاویار بادمجان
خاویار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که به روش کبابی تهیه میشود، مشابه با میرزا قاسمی. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، ادامه مطلب را بخوانید و با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۳ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد درشت |
سیر | ۲ حبه |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خوراک خاویار بادمجان
کبابی کردن بادمجان
برای درست کردن خاویار بادمجان، ابتدا بادمجانها را باید کباب کنیم. میتوانیم از منقل یا شعله گاز استفاده کنیم. اگر طعم بادمجان کبابی را دوست ندارید، میتوانید بادمجانها را در فر کباب کنید.
تفت دادن پیاز
بعد از کباب کردن بادمجانها، پوست آنها را میگیریم و با گوشتکوب یا چاقو به خوبی له میکنیم. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت میدهیم.
اضافه کردن سیر و فلفل دلمهای به تابه
وقتی پیاز سبک شد، سیرها را رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم. سیر را فقط به مدت کمی تفت میدهیم تا عطرش آزاد شود. سپس فلفل دلمهای را خرد کرده و به تابه میزنیم و به خوبی تفت میدهیم.
مخلوط کل مواد
پس از نرم شدن فلفل دلمهای، پوست گوجه فرنگیها را میگیریم، سپس رنده میکنیم و به تابه اضافه میکنیم. بعد رب گوجه فرنگی را میریزیم و همه مواد را خوب تفت میدهیم تا کاملاً مخلوط شوند.
اضافه کردن بادمجانهای له شده
حالا بادمجانهای له شده را به مواد اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا همه چیز مخلوط شود. سپس آب لیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه میکنیم. در انتها یک لیوان آب جوش به آن میزنیم.
سرو
در نهایت درب تابه را میگذاریم تا خوراک به خوبی بپزد. وقتی آب آن تبخیر شد و کمی روغن روی آن آمد، خوراک ما آماده سرو است. حالا آن را در ظرف مورد نظر میکشیم و میتوانیم آن را با نان خانگی و سبزی خوردن میل کنیم.