مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش ترشی قرمه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش ترشی قرمه

خورش ترشی قرمه یکی از خورش‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که ریشه آن به شهر اردبیل برمی‌گردد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله درست کردن خورش ترشی قرمه، تا انتهای مطلب با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چشم بلبلی ۴ قاشق غذا خوری
گوشت گوسفندی یا گوساله ۲۵۰ گرم
رب گوجه ۳ قاشق غذا خوری
پیاز ۴ عدد
ادویه و زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آلو خورشتی به مقدار دلخواه
آبغوره به میزان لازم
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری

آموزش خورش ترشی قرمه

مرحله اول

برای درست کردن خورش ترشی قرمه، ابتدا یکی از پیازها را شسته و پوست میکنیم و به شکل ریز خرد میکنیم. سپس یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود. بعد پیاز را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

زمانی که پیازها کمی سرخ شدند و سبک شدند، گوشت را که به ۱۲ تکه خرد کرده‌ایم به پیازها اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. در این مرحله، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و همراه با گوشت‌ها تفت می‌دهیم تا رنگ رب باز شود و به طور کامل سرخ شود. وقتی رب رنگ خود را باز کرد، ۳ لیوان آب اضافه کرده و درب قابلمه را می‌بندیم تا به جوش آید.

مرحله چهارم

وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم تا گوشت بپزد. لوبیا را شسته و با کمی آب در یک قابلمه دیگر به مدت ۲۰ دقیقه می‌جوشانیم. سپس آبکش کرده و کنار می‌گذاریم. در این حین، بقیه پیازها را شسته و پوست می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس آن‌ها را به شکل خلالی خرد میکنیم. یک تابه بر می‌داریم و با مقداری روغن روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس پیازها را در روغن داغ سرخ می‌کنیم تا طلایی و ترد شوند. وقتی گوشت پخته شد، نیمی از پیاز داغ را همراه با لوبیا به خورش اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در نیم ساعت آخر پخت، زعفران، آلو خورشتی، دارچین، نمک و آبغوره را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم نیم ساعت دیگر با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد. سپس باقی پیاز داغ‌ها را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا