مواد لازم و آموزش خورش قورمه سبزی با قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش قورمه سبزی با قارچ
خورشت قرمهسبزی یکی از غذاهای معروف و محبوب ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. حتی کسانی که گوشت نمیخورند هم میتوانند این غذا را با قارچ درست کنند و از طعم آن لذت ببرند. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله درست کردن خورشت قورمه سبزی با قارچ، ادامه مطلب را بخوانید و همراه با سایت آموزشی رضیم باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سبزی خرد شده | ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم |
لوبیا چیتی | نصف پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
پرک لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
قارچ | به مقدار کافی |
آب | ۱ لیتر |
روغن | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق مرباخوری |
آموزش خورش قورمه سبزی با قارچ
مرحله اول
برای اینکه خورشت قورمه سبزی با قارچ درست کنید، اول از همه، لوبیا چیتی را از شب قبل در آب بخیسانید تا نرم شود. سپس آن را با آب کافی در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط، به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزید تا خوب بپزد.
نکته: به جای لوبیا چیتی، میتوانید از لوبیا قرمز هم استفاده کنید، اما لوبیا چیتی طعم بهتری در این خورشت دارد.
مرحله دوم
حالا سبزی قورمه که شامل گیشنیز، جعفری، تره، اسفناج و شنبلیله است را خوب بشویید و بگذارید آب اضافیاش برود. سپس آنها را خرد کنید.
نکته: اگر دوست دارید، میتوانید به سبزیها کمی شوید، نعناع یا کرفس هم اضافه کنید.
مرحله سوم
در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس سبزیهای خرد شده را سرخ کنید. وقتی سبزیها رنگشان تیره و یکدست شد، از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
حالا پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه دیگر روغن بریزید و پیازها را تفت دهید. سپس زردچوبه اضافه کنید تا پیازها رنگ خوبی بگیرند و طلایی شوند.
مرحله پنجم
بعد، سبزیهای سرخ شده را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. حالا یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی را در قابلمه بریزید و با سبزیها خوب مخلوط کنید.
مرحله ششم
بعد از آن، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید و سپس لوبیاهای پخته شده را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این مرحله میتوانید از پرک لیمو هم استفاده کنید.
نکته: برای بهترین طعم، میتوانید در آخرین مرحله کمی زعفران دم کنید و به خورشت اضافه کنید.
“`html
اگر میخواهید به جای پرک لیمو، از لیمو عمانی استفاده کنید، میتوانید لیمو عمانیها را سوراخ کرده و قبل از استفاده، در آب بخیسانید.
مرحله هفتم
سپس در یک قابلمه، آب گرم به مقدار کافی بریزید و درب آن را ببندید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد تا مواد به خوبی آماده شوند.
مرحله هشتم
در این زمان، میتوانید قارچها را به خوبی بشویید و به قطعات بزرگ خرد کنید. سپس آنها را به خورشت اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت متوسط بپزید.
نکته: قارچ به دلیل اینکه پروتئین زیادی دارد، خیلی ارزش غذایی بالایی دارد و میتوانید برحسب سلیقه خودتان مقدار آن را تنظیم کنید.
مرحله نهم
وقتی که خورشت قرمهسبزی با قارچ به خوبی پخته و جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید و در یک ظرف مناسب بکشید. خورشت را همراه با برنج ایرانی و سالاد سرو کنید. نوش جان!