مواد لازم و آموزش خورش گلابی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش گلابی
خورش گلابی یکی از خورشهای ساده و بسیار خوشمزهای است که در ایران تهیه میشود. این غذا با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه خورش گلابی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گلابی | ۸ عدد |
ران یا سینه مرغ | ۴ تکه |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش خورش گلابی
مرحله اول
برای تهیه خورش گلابی خوشمزه، در ابتدا گلابیها را چهار قاچ میکنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. سپس گلابیها را به تابه اضافه کرده و آنها را خوب تفت میدهیم.
مرحله دوم
وقتی که گلابیها در حال سرخ شدن هستند، کمی نمک، آب لیمو ترش و نصف زعفران دم کرده به آنها اضافه میکنیم. بعد از اینکه گلابیها خوب سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله، تکههای گوشت مرغ را با کمی روغن به تابه اضافه میکنیم. سپس باقی مانده زعفران دم کرده، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا گوشت به خوبی سرخ شود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه مرغ را سرخ کردیم، آن را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم. سپس پیازها را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در تابه میریزیم و آنها را تفت میدهیم تا نرم شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، رب گوجهفرنگی را همراه با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا رب خوب سرخ شود. سپس یک فنجان آب به تابه اضافه کرده و اجازه میدهیم به جوش بیاید.
مرحله ششم
حالا تکههای گوشت مرغ و گلابی را به تابه اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. سپس حرارت را کم کرده و میگذاریم خورش جا بیفتد. در نهایت خورش را در ظرف مورد نظر سرو کرده و به همراه برنج میل میکنیم.