مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش گوجه سبز خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش خورش گوجه سبز

خورش گوجه سبز یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های ایرانی است که در فصل مشخصی تهیه می‌شود و روش‌های مختلفی برای پخت آن وجود دارد. در ادامه، با رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این خورش را یاد بگیرید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۴ تکه
گوجه سبز ۱ لیوان
نعناع خشک ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ۵ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد درشت
آب لیمو ترش یا شکر ( اختیاری ) ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی

دستور پخت خورشت گوجه سبز

برش سینه های مرغ

برای درست کردن خورش گوجه سبز، ابتدا سینه‌های مرغ را به تکه‌های بزرگ برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. سپس یک تابه بر روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم. حالا تکه‌های مرغ را به تابه اضافه می‌کنیم.

افزودن ادویه دلخواه

در این مرحله نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه‌های دلخواه خود را به مرغ ها اضافه کرده و آن‌ها را خوب تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شوند. وقتی مرغ سرخ شد، آن را کنار می‌گذاریم.

تفت پیاز، نعناع خشک و جعفری

حالا نعناع خشک و جعفری را به همراه کمی روغن در یک تابه دیگر تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. سپس آن‌ها را کنار می‌گذاریم. بعد از آن، پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می‌دهیم.

مخلوط مواد

وقتی پیاز طلایی شد، سبزیجات و مرغ سرخ شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم و کمی مخلوط می‌کنیم. سپس ۴ لیوان آب به آن اضافه کرده و می‌گذاریم مرغ بپزد.

اضافه کردن گوجه سبز ها

بعد از ۴۵ دقیقه، وقتی مرغ به خوبی پخته شد، گوجه سبزها را به قابلمه اضافه می‌کنیم. اگر دوست داشته باشیم می‌توانیم برای طعم بهتر، کمی آب لیمو ترش یا آبغوره هم اضافه کنیم.

پخت خورش و سرو

به یاد داشته باشید که این خورش کم آب سرو می‌شود و باید بگذاریم تا کاملاً به روغن بیفتد. در پایان مزه خورش را امتحان کنید و نمک و ادویه آن را مطابق سلیقه خود تنظیم کنید. سپس خورش را در ظرف سرو بریزید و با برنج نوش جان کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا