مواد لازم و آموزش خورش گوشت چرخ کرده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش گوشت چرخ کرده
خورش گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد. این خورش از راحتترین خورشهای ایرانی است و برای تهیه آن زمان زیادی نیاز نیست. همچنین این خورش آنقدر خوشمزه است که میتواند با خورشهای معروف دیگر رقابت کند. در این دستور ما خورش گوشت چرخ کرده را با سیب زمینی آماده کردهایم، اما میتوان به سلیقه خود از موادی چون قارچ، گوجه فرنگی، فلفل دلمهای و… هم استفاده کرد. برای یادگیری دستور تهیه این خورش خوشمزه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد بزرگ |
پیاز | 2 عدد متوسط |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خورش گوشت چرخ کرده
مرحله اول
برای درست کردن خورش گوشت چرخ کرده، ابتدا پیازها را پوست کرده و به شکل ریز خرد میکنیم. سپس آنها را همراه با کمی روغن در یک قابلمه قرار میدهیم. قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله، پیازها را خوب تفت میدهیم تا نرم و شفاف شوند. سپس گوشت چرخ کرده همراه با کمی زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله سوم
بعد از اینکه گوشت چرخ کرده خوب سرخ شد، رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن از بین برود.
مرحله چهارم
سپس زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه میکنیم و بعد از یک تفت کوچک، 2 لیوان آب گرم به آن اضافه میکنیم. درب قابلمه را میگذاریم و میگذاریم گوشت کاملاً بپزد.
مرحله پنجم
حالا سیب زمینیها را پوست کنده و به شکل مکعبی خرد میکنیم. سپس آنها را با آب سرد میشوییم و بعد خشک میکنیم. یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار میدهیم.
مرحله ششم
کمی روغن به تابه اضافه میکنیم، سپس سیب زمینیهای خرد شده را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خوب سرخ شوند. بعد از 30 دقیقه، سیب زمینی سرخ شده را به خورش اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
در نهایت طعم خورش را میچشیم و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه میکنیم. صبر میکنیم تا خورش به غلظت دلخواه برسد و روغن روی آن بیفتد، سپس آن را در ظرف سرو میکنیم و با برنج میل میکنیم.