مواد لازم

مواد لازم و آموزش دختر لوس شمالی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش دختر لوس شمالی

دختر لوس یکی از غذاهای خوشمزه و محلی گیلان است. این غذا شباهت زیادی به کال کباب، که یکی از پیش‌غذاهای معروف این منطقه است، دارد. برای دیدن طرز تهیه دقیق دختر لوس شمالی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۵ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ۶ تا ۷ حبه
کره ۲۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
رب انار ترش ۱ قاشق غذا خوری
سبزی معطر ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آموزش دختر لوس

مرحله اول

برای شروع تهیه دختر لوس، ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را کباب می‌کنیم. برای این کار، آنها را بر روی زغال می‌گذاریم تا خوب بپزند و طعم دودی بگیرند. پس از کباب کردن گوجه‌ها، آنها را کنار می‌گذاریم و حالا وقت کباب کردن بادمجان‌هاست.

مرحله دوم

برای کبابی کردن بادمجان‌ها، در قسمت بالا و پایین هر بادمجان یک سوراخ کوچک ایجاد می‌کنیم تا حرارت به خوبی در داخل آن جریان پیدا کند و بادمجان‌ها بهتر کباب شوند. سپس آنها را روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله سوم

بادمجان‌های کبابی شده را در یک قابلمه گذاشته و در آن را می‌بندیم تا بخار آن بادمجان‌ها نرم شود و راحت‌تر پوست بکنیم. حالا بادمجان‌ها را ریز می‌کنیم و خوب له می‌کنیم. اگر بادمجان‌ها دارای تخم بودند، سعی می‌کنیم تخم‌ها را جدا کنیم تا غذا تلخ نشود.

مرحله چهارم

گوجه‌ها را نیز پوست کرده و خرد می‌کنیم. سپس گردو را آسیاب می‌کنیم. چند حبه سیر را هم رنده کرده و کره را در قابلمه با حرارت کم ذوب می‌کنیم. بعد از آن سیر رنده شده را برای مدت کوتاهی تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

سپس سبزی‌های معطر خرد شده (مانند خالواش، چوچاق، گشنیز، پونه و نعنا) را به کره و سیر اضافه می‌کنیم. بعد گردو را نیز به آن می‌افزاییم و کمی تفت می‌دهیم تا گرم شود. سپس رب انار ترش را هم اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا مواد را خوب مخلوط می‌کنیم. سپس بادمجان‌های له شده را اضافه کرده و بعد گوجه‌فرنگی‌های کبابی را نیز اضافه می‌کنیم. همه مواد را با هم مخلوط کرده تا مزه‌ها با هم ترکیب شوند و این غذای خوشمزه خوب جا بیفتد.

مرحله هفتم

در نهایت نمک، فلفل سیاه و گلپر را به آن اضافه می‌کنیم. دختر لوس گیلانی آماده است. اگر به هر دلیلی سبزی‌های محلی در دسترس نیست، می‌توانید از سبزی‌های معطر دیگر استفاده کنید و لذت تهیه این غذا را از دست ندهید.

مرحله هشتم

به جای رب انار، می‌توانید از آبغوره هم استفاده کنید. اما معمولاً در گیلان از رب انار برای تهیه دختر لوس استفاده می‌کنند. این غذا هم با نان و هم با برنج سرو می‌شود، اما با نان خوشمزه‌تر است.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا