مواد لازم

مواد لازم و آموزش دونات مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش دونات مرغ

دونات مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و معروف است که در کشورهای مختلف با روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. ما می‌توانیم این غذا را با مواد مختلف درست کنیم. در این دستور، از فلفل دلمه‌ای و مرغ استفاده می‌کنیم و می‌توانیم بسته به سلیقه خود، مواد دیگری مثل قارچ و گوجه‌فرنگی هم به آن اضافه کنیم. این غذا طعم لذیذی دارد و علاوه بر اینکه می‌توانیم آن را به عنوان یک وعده سریع برای شام یا ناهار میل کنیم، به عنوان پیش‌غذای شیک نیز برای مهمانی‌ها مناسب است. برای یادگیری کامل این آموزش آشپزی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه و ران مرغ 300 گرم
فلفل دلمه‌ای 1 عدد
آرد سفید 2 لیوان
روغن مایع ¼ لیوان
شکر 1 قاشق مرباخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
آب ولرم ½ لیوان
تخم‌مرغ 1 عدد
آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

دستور پخت دونات مرغ

مرحله اول

برای درست کردن دونات مرغ خوشمزه، ابتدا یک قابلمه کوچک را تا نیمه با آب پر می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا آب بجوشد. سپس یک پیاز کوچک را پوست می‌گیریم و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم.

مرحله دوم

زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، مرغ را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت 40 دقیقه خوب بپزد. همچنین آب ولرم (به گونه‌ای که وقتی دست را در آن بزنیم گرم شود) را در یک لیوان می‌ریزیم.

مرحله سوم

سپس خمیر مایه را با شکر به آب ولرم اضافه می‌کنیم و با قاشق هم می‌زنیم. درپوشی را روی لیوان می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت 10 تا 15 دقیقه خمیر مایه پف کند. سپس تخم‌مرغ را در یک کاسه می‌شکنیم و…

“““html

ای می شکنیم.

مرحله چهارم

اگر تخم مرغ‌ها سالم بودند، روغن را به همراه بیکینگ پودر و نمک به آن اضافه می‌کنیم. سپس با یک قاشق همه چیز را خوب مخلوط می‌کنیم و بعد خمیر مایه که آماده شده را نیز به مواد می‌افزاییم و دوباره با قاشق هم می‌زنیم. حالا کم‌کم آرد را به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله با قاشق مواد را مخلوط می‌کنیم تا جایی که دیگر نتوانیم با قاشق آن‌ها را هم بزنیم. حالا دستمان را چرب می‌کنیم و سپس کم‌کم آرد را اضافه می‌کنیم و خمیر را ورز می‌دهیم تا زمانی که دیگر آرد به دست ما نچسبد و خمیر نرم و لطیف شود.

مرحله ششم

حالا باید یک کاسه را چرب کنیم و خمیر را در وسط آن قرار دهیم. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و یک پارچه هم روی آن می‌گذاریم. این کاسه را در جای گرم می‌گذاریم تا به مدت یک ساعت استراحت کند و حجم خمیر دو برابر شود.

مرحله هفتم

بعد نوبت آماده کردن مواد دیگر است. فلفل دلمه‌ای را می‌شوییم و کلاهک و دانه‌های آن را جدا می‌کنیم. سپس روی تخته آشپزخانه به صورت ریز خرد می‌کنیم و آن‌ها را روی یک دستمال آشپزخانه چیده و کنار می‌گذاریم تا خشک شوند.

مرحله هشتم

سپس، مرغ پخته شده را در یک صافی قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌اش خارج شود. بعد آن را روی تخته آشپزخانه می‌گذاریم و با چاقو به صورت مکعبی خرد می‌کنیم و مرغ‌های خرد شده را روی یک دستمال تمیز قرار می‌دهیم.

مرحله نهم

سپس تا حد ممکن رطوبت آن‌ها را با دست می‌گیریم. بعد از این که زمان لازم گذشت، خمیر را بررسی می‌کنیم. حالا حجم خمیر دو برابر شده است. با دست کمی آن را ورز می‌دهیم.

مرحله دهم

سپس فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده را به همراه مرغ به خمیر اضافه می‌کنیم. روی مواد آویشن، فلفل سیاه و پودر سیر می‌پاشیم و خمیر را با مواد خشک (مرغ و فلفل دلمه‌ای‌ها) ورز می‌دهیم. ممکن است مایه خمیر کمی به دست بچسبد.

مواد لازم و آموزش دونات مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

نگران نباشید! کمی آرد روی سطح کار می‌پاشیم و خمیر را روی آن ورز می‌دهیم. مقدار کمی از خمیر به اندازه یک گردو برمی‌داریم و آن را با دست خوب گرد می‌کنیم. سپس روی سطح کار قرار می‌دهیم و با هر وسیله‌ای وسط دایره را خالی می‌کنیم.

مرحله دوازدهم

به همین روش، تمام خمیر را درست می‌کنیم. یک تابه را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و روغن را به آن اضافه می‌کنیم. صبر می‌کنیم تا روغن کاملاً داغ شود. بعد از داغ شدن روغن، دونات‌ها را به تابه می‌زنیم.

مرحله سیزدهم

حالا حرارت را کمی بیشتر می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا دونات‌ها سرخ شوند. سپس آن‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود. وقتی دونات‌ها کاملاً سرخ شدند، آن‌ها را روی توری قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان خارج شود و سپس با سس دلخواه خود نوش جان می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا