آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش رول نوتلا و فندق خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش رول نوتلا و فندق

رول نوتلا و فندق یکی از شیرینی‌های ساده و خوشمزه است که در جاهای مختلف دنیا درست می‌شود و دستورهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه رول نوتلا و فندق، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم رول نوتلا و فندق
خمیر هزارلا مخصوص شیرینی ۱ بسته
نوتلا به مقدار کافی
مغز فندق ½ پیمانه
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق چایخوری

آموزش رول نوتلا و فندق

مرحله اول

برای تهیه این رول خوشمزه، ابتدا خمیر هزارلا را به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. بعد از آن، خمیر را روی میز کار قرار می‌دهیم و با وردنه باز می‌کنیم. سپس نوتلا را روی خمیر بریزید.

مرحله دوم

حالا نوتلا را با پشت قاشق روی خمیر پخش می‌کنیم تا تمام سطح خمیر را بپوشاند. سپس مغز فندق را ریز خرد کرده و روی نوتلا می‌پاشیم. در نهایت خمیر را به شکل استوانه رول می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و اجازه می‌دهیم تا به طور کامل گرم شود. بعد از آن، رول‌ها را به ضخامت ۲ سانتی‌متر برش می‌زنیم.

مرحله چهارم

رول‌ها را با فاصله در سینی فر قرار می‌دهیم. سپس زرده تخم‌مرغ را از سفیده جدا کرده و همراه با شیر در یک کاسه مناسب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، برس را به مخلوط زرده تخم‌مرغ و شیر آغشته کرده و روی رول‌ها می‌مالیم. سپس سینی را در وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم رول‌ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزند.

مرحله ششم

بعد از این زمان، وقتی روی رول‌ها طلایی و خوش‌رنگ شد، سینی را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا رول‌ها کاملاً خنک شوند. در آخر، می‌توانیم رول‌ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا