مواد لازم

مواد لازم و آموزش زرشک پلو با رول مرغ شکم پر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش زرشک پلو با رول مرغ شکم پر

زرشک پلو با رول مرغ شکم پر یکی از غذاهای خاص و خوشمزه است که می‌توانید در رستوران‌ها پیدا کنید. این غذا را با دستورهای گوناگونی می‌پزند. برای یادگیری روش درست کردن زرشک پلو با رول مرغ شکم پر به صورت گام به گام، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۳ عدد
زرشک سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
فلفل پودری ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پسته و خلال بادام در صورت دلخواه
مواد لازم برای سس
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی رنده شده ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آب زعفران ۳ قاشق غذا خوری
آب پرتقال یک سوم لیوان
قند ۱ تا ۲ عدد اختیاری
عصاره سبزیجات ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه نصف قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم

“““html

فلفل به اندازه لازم
مواد لازم برای برنج
برنج ۴ پیمانه
سیب زمینی رنده شده ۲ عدد
آب زعفران ۴ پیمانه
نمک به میزان لازم
زرشک سرخ شده برای تزیین

آموزش زرشک پلو با رول مرغ شکم پر

مرحله اول

برای درست کردن زرشک پلو با رول مرغ شکم پر، اول سینه مرغ تمیز شده را کمی می‌کوبیم تا نازک شود. سپس سینه مرغ را با تمام ادویه‌هایی که اشاره شده ادویه‌دار می‌کنیم و روی یک سطح صاف، سلفون می‌کشیم.

مرحله دوم

زرشک تفت داده شده را روی سینه مرغ‌ها به شکل یک نوار می‌چینیم و سپس مرغ‌ها را رول می‌کنیم و گوشه‌های آن را بخوبی می‌بندیم، بعد آن‌ها را برای یک ساعت در فریزر می‌گذاریم. در این زمان، سس مرغ را آماده می‌کنیم.

مرحله سوم

ابتدا پیاز را می‌شوییم و پوست می‌کنیم و خرد می‌نماییم. سپس یک تابه برمی‌داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. پیاز را به آن اضافه کرده و سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. زردچوبه را بعداً به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

یک تابه دیگر را برداشته و با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. گوجه‌فرنگی خرد شده و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده و سرخ می‌کنیم. وقتی که مواد خوب سرخ شد، پیاز و ادویه‌های سرخ شده را نیز به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس کمی آب اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم سس با حرارت پایین پخته شود و گوجه‌فرنگی‌ها خوب نرم شوند. حالا مرغ‌های رول شده را از فریزر در می‌آوریم، کمی آرد به آن‌ها می‌زنیم و سرخ می‌کنیم.

مرحله ششم

وقتی که تمام طرف‌های مرغ سرخ شد، می‌گذاریم به مدت یک ساعت در سس آماده شده با حرارت کم بپزد. در این فاصله، برنج را آماده می‌کنیم. برای این کار، یک قابلمه را با مقداری آب روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد.

مرحله هفتم

برنج را که یک ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس کرده‌ایم، درون آب جوش می‌ریزیم و با کمی نمک می‌گذاریم بپزد. وقتی برنج نیم‌پز شد، آن را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم. سیب‌زمینی‌ها را می‌شوییم، پوست می‌کنیم و رنده می‌کنیم.

مرحله هشتم

با دست فشار می‌دهیم تا آب آن گرفته شود. به سیب‌زمینی‌ها زعفران، روغن و کمی نمک اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس یک قابلمه برمی‌داریم و سیب‌زمینی‌ها را ته آن می‌ریزیم. بعد برنج آبکش شده را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم تا دم بکشد.

مرحله نهم

کمی از برنج را درون یک کاسه ریخته و زعفران و زرشک سرخ کرده را به آن اضافه می‌کنیم. سپس برنج را درون یک دیس می‌کشیم و با برنج زعفرانی و زرشک تزیین می‌کنیم. مرغ‌ها را نیز با سس کنار برنج یا در ظرف دیگری سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش زرشک پلو با رول مرغ شکم پر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا