مواد لازم

مواد لازم و آموزش زرشک پلو با میگو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش زرشک پلو با میگو

زرشک پلو با مرغ یکی از خوراک‌های خوشمزه و معروف ایرانی است که در جشن‌ها و مهمانی‌ها سرو می‌شود. میگو هم یکی دیگر از خوراکی‌های دریایی است که مردم خیلی آن را دوست دارند و دلیل آن هم خواص و طعم خوبش است. در این مقاله، طرز تهیه زرشک پلو با میگو را به شما آموزش می‌دهیم که نه تنها بسیار خوشمزه است، بلکه می‌تواند یک غذای خاص برای مهمانی‌ها باشد. با ما همراه باشید تا مراحل تهیه را به راحتی یاد بگیرید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو ۸۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
زرشک ۳ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
پیاز ۲ عدد

آموزش زرشک پلو با میگو

مرحله اول

برای تهیه زرشک پلوی خوشمزه با میگو، اول از همه برنج را یک ساعت قبل از شروع کار با آب و مقداری نمک خیس می‌کنیم. بعد آن را در یک قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید کمی بپزد. پس از نیم پز شدن، برنج را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

میگوها را پوست کنده و رگ پشت آن‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را بشویید و آبکش کنید تا آب اضافی آن‌ها بریزد. یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیازها را بشویید، پوست بکنید و به صورت خلالی ریز خرد کنید.

مرحله سوم

پیازهای خرد شده را در تابه داغ بریزید و سرخ کنید. وقتی پیازها سبک و طلایی شدند، آن‌ها را از تابه خارج کنید. سپس دوباره تابه را با کمی روغن گرم کنید و میگوها را با حرارت بالا در آن بریزید و تفت بدهید.

مرحله چهارم

وقتی که رنگ میگوها تغییر کرد، پیازهای سرخ شده را به آن‌ها اضافه کنید. سپس زردچوبه، دارچین، فلفل قرمز و زعفران دم کرده را اضافه کرده و کمی تفت بدهید و از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم

یک قابلمه را انتخاب کرده و کف آن را کمی چرب کنید و ته دیگ مناسبی در آن بگذارید. حالا یک لایه برنج و یک لایه میگو بریزید و همین‌طور ادامه دهید تا همه مواد تمام شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.

مرحله ششم

زرشک را با مقداری روغن تفت بدهید و سپس زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج پخته شد، کمی از آن را به زرشک اضافه کرده و مخلوط کنید. برنج را در ظرف سرو بریزید و مخلوط زرشک را روی آن بریزید و تزئین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا