مواد لازم و آموزش سالاد انار و گل کلم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد انار و گل کلم
سالاد انار و گل کلم یکی از سالادهای خوشمزه و شیک است که میتوانید از آن برای مراسم و مهمانیها استفاده کنید. این سالاد نهتنها ظاهر زیبایی دارد، بلکه طعمی خاص و خوشمزه نیز دارد که در فصل زمستان میتواند انتخاب خوبی باشد. همچنین میتوانید این سالاد را در کنار شام شب یلدا سرو کنید. این سالاد از ترکیب گل کلم، کلم بروکلی و انار تهیه میشود و در صورت تمایل میتوانید به جای کلم بروکلی از کلمهای دیگر مثل کلم بنفش و کلم برگ استفاده کنید. برای یادگیری طرز تهیه این سالاد خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
انار | 1 لیوان |
گل کلم | ½ گل کلم کوچک |
کلم بروکلی | ½ کلم بروکلی کوچک |
سس مایونز | 4 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور تهیه سالاد انار و گل کلم
مرحله اول
برای درست کردن سالاد انار و گل کلم، ابتدا باید گل کلم و کلم بروکلی را خرد کرده و خوب بشویید. بعد از آن، آنها را داخل یک آبکش قرار داده تا آب اضافیشان برای مدتی خارج شود.
مرحله دوم
میتوانید گل کلم و کلم بروکلی را به صورت خام استفاده کنید یا قبل از اضافه کردن به سالاد، آنها را بپزید تا طعم زهم کلمها گرفته شود. برای این کار، یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و دو پیمانه آب داخل آن بریزید.
مرحله سوم
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و یک قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، گل کلم و کلم بروکلی را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
به مدت 15 دقیقه اجازه دهید تا گل کلم و کلم بروکلی بپزند. سپس آنها را از آب خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملاً خشک شوند.
مرحله پنجم
مراقب باشید که زمان جوشیدن گل کلم و کلم بروکلی را زیاده نکنید، زیرا ممکن است خیلی نرم شده و هنگام مخلوط کردن با انار له شوند و این موضوع باعث خراب شدن شکل سالاد میشود.
مرحله ششم
گل کلم و کلم بروکلی را در یک کاسه بزرگ بریزید و انار دان شده را به آن اضافه کنید. سپس به آرامی همه مواد را مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند. بعد از آن به سراغ درست کردن سس میرویم.
مرحله هفتم
برای تهیه سس سالاد، ابتدا سس مایونز را در یک کاسه بریزید. سپس روغن زیتون، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند.
مرحله هشتم
سس را به سالاد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس به همه قسمتهای سالاد برسد. حالا روی کاسه سالاد را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سس به خورد سالاد برود و بعد از آن سرو کنید.